0528 - 264007
info@schelhaas.com

Myrthe Boonstra

Commercieel medewerkster / Adviseur AOG

Mijn naam is Myrthe Boonstra, sinds 2019 ben ik werkzaam bij Schelhaas Makelaardij.

Begonnen tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness als stagiaire en vervolgens hier ook afgestudeerd. Na het afronden van deze opleiding ben ik binnen Schelhaas Makelaardij gestart met zowel binnen- als buitendienstwerkzaamheden om zo alle facetten van het makelaars- en taxateursvak mee te krijgen.

Gelijktijdig ben ik gestart met de opleiding tot makelaar / taxateur. Inmiddels ben ik bij de afrondende fase van deze opleiding. U kunt mij dan ook binnen of buiten ons kantoor tegenkomen. De agrarische en landelijke omgeving zijn voor mij bekend terrein. Ik ben opgegroeid op het agrarische bedrijf van mijn ouders en woon inmiddels samen met Wiebe in het buitengebied van Drogeham.

Het mooie aan dit werk in de agrarische en landelijke sector? Elk bedrijf of elke woonboerderij heeft zijn eigen historie en ‘vertelt’ daarmee het verhaal van wat er nu staat. (On)bewuste keuzes en andere invloeden bepalen wat er in de toekomst zal staan. Daarin sta ik u, samen met mijn collega’s, graag bij!