0528 - 264007
info@schelhaas.com

Alie Helms

Commercieel medewerkster A-RMT

Mijn naam is Alie Helms, na jarenlang in het bank- en verzekeringswezen gewerkt te hebben, werk ik sinds 2020 als “spin in het web” op de agrarische binnendienst op dit kantoor. 
In 2021 heb ik de opleiding tot assistent makelaar afgerond.

Ik ben opgegroeid op de boerderij en ben me altijd blijven interesseren in de agrarische sector. Ik ben getrouwd met een “hobby-boer” en onze zoon volgt een studie aan Aeres Hogeschool in Dronten. Dus ook thuis bespreken we regelmatig agrarische zaken. Wij wonen landelijk met een hectare grond, ruimte genoeg om te tuineren en buiten te zijn, Verder geniet ik van het buitenleven door te wandelen en te fietsen.

Als agrarisch binnendienst medewerker houd ik mij bezig met veel verschillende werkzaamheden zoals het plannen van afspraken, voorbereiden en afhandelen van dossiers, koopakten opstellen, pachtzaken. Samen met mijn collega’s van de binnendienst zorgen wij ervoor dat de makelaar goed voorbereid naar de klant kan en dat er altijd iemand op kantoor is om uw vragen te beantwoorden. Ik geniet van de dynamiek op kantoor, de afwisselende werkzaamheden en krijg veel energie van de mooie gesprekken die ik met de klanten heb.
Ik heb bewondering voor de flexibiliteit van de agrarische ondernemers, steeds maar weer aanpassen en dan ook nog positief blijven !

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? Ik hoop u binnenkort te spreken !

“Aandacht voor, oprechte interesse in U (w) passie)”