0528 - 264007
info@schelhaas.com

Paardenobjecten te koop in Nederland

Een paardenliefhebber en op zoek naar een geschikte makelaar die paardenobjecten verkoopt in Nederland? Of een verkoopmakelaar met kennis van de sector die uw paardenobject onder de beste condities in de verkoop zet? Dan bent u bij Schelhaas Makelaardij op het juiste adres. Als gespecialiseerd makelaar in paardenobjecten bieden we een ruim aanbod aan in voornamelijk Noord-Nederland. Van stoeterij tot manage en van opfokbedrijf tot handelsstal. Als u een passie voor paarden heeft en op zoek bent naar een mooie plek om te wonen in de provincies Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland dan adviseren en begeleiden we u graag in dit proces. Met ons specialisme in de paardensector bieden wij professioneel advies met betrekking tot koop en verkoop. Niet op zoek naar een paardenobject? Naast paardenobjecten biedt Schelhaas ook geitenbedrijven, glastuinbouwbedrijven, varkensbedrijven, akkerbouwbedrijven, pluimveebedrijven, vleeskalverenbedrijven, melkveebedrijven en landbouwgrond aan. 

Paardenobjecten te koop in Nederland

Filters
Filters
Prijs van
Prijs tot

Momenteel hebben wij geen paardenobjecten in ons aanbod.
Klik hier om naar ons volledige aanbod te gaan.

Wat is het aanbod in paardenobjecten en waar staan deze te koop?

Wellicht heeft u een voorkeur in welke provincie u een paardenboerderij wilt kopen, het is uiteraard belangrijk dat u een gevoel van thuiskomen heeft in de provincie en het aangeboden paardenobject. Schelhaas Makelaardij specialiseert zich in onroerend goed in Noord-Nederland. Door jarenlange ervaring in de provincies Overijssel, Friesland, Groningen en Drenthe kennen wij de omgeving door en door. 

Paardenobjecten te koop in Friesland

Friesland is een prachtige groene omgeving om een paardenboerderij aan te schaffen. We begeleiden u bij Schelhaas Makelaardij graag in uw zoektocht naar de perfecte paardenhouderij. Heeft u specifieke wensen voor een paardenobject in Friesland? Geen probleem, wij spelen in op uw wensen en behoeften om uw droomhuis met paardenstallen te verwezenlijken. Bekijk hier het actuele aanbod in paardenobjecten in Friesland. 

Overijsselse paardenobjecten te koop

Of het nou gaat om een hippisch paardenpand in bijvoorbeeld Twente of of om een zogeheten kant en klare paardenstallen in Salland, als agrarisch makelaar helpen we u graag verder met onze kennis en expertise om een paardenobject te vinden die bij uw criteria past. Bekijk hier het gehele aanbod van alle soorten paardenobjecten in Overijssel. 

In Drenthe een paardenobject kopen

We begeleiden u graag in uw zoektocht naar het perfecte paardenobject in de provincie. Drenthe. Bent u geïnteresseerd in een paardenobject die te koop staat? Wilt u meer weten over de ligging, de oppervlakte en andere bijzonderheden van specifiek paardenobject in Drenthe? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met ons expertise op het gebied van paardenobjecten in Drenthe helpen we u graag persoonlijk en vrijblijvend verder! Bekijk hier het aanbod van paardenobjecten in Drenthe. 

Paardenobject kopen in Groningen

Bent u op zoek naar een paardenobject in het noorden van het land? Wij regelen alles wat u nodig heeft voor een succesvolle koop van een paardenobject in de provincie Groningen, een totale ontzorging. Op onze website heeft u direct toegang tot het actuele aanbod van paardenobjecten die te koop staan. Bekijk hier het gehele aanbod in Groningen. 

Aan- en verkoop van paardenobjecten in Nederland

Niet alleen opereren wij bij Schelhaas als verkoopmakelaar in paardenobjecten in Noord Nederland, wij zorgen ook voor aankoop van paardenobjecten. Bent u op zoek naar de juiste makelaar om uw paardenobject zorgeloos te verkopen voor een loyale en gunstige prijs? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij helpen u met onze expertise in de sector en kijken uit naar een fijne zorgeloze samenwerking. Bent u alleen op zoek naar een taxatie van uw paardenobject? Lees dan hieronder verder hoe wij werken als taxateur. 

Taxaties paardenobjecten

Wij bieden sterk onderbouwde en transparante taxatierapporten aan voor uw paardenobject. Gezien paardenobjecten een specifieke sector en wij de sector door en door kennen, garanderen wij een accurate taxatie van uw object. Lees verder op onze taxatie pagina voor meer informatie. 

Vragen over taxaties, aankoop en verkoop van paardenobjecten?

Wij begrijpen dat het een onderneming is om een aankoop of verkoop te verwezenlijken. Wij staan voor u klaar om u advies te geven en te helpen bij vragen of onze werkwijze en kennis. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag verder!

Als eerste het nieuwste aanbod?

Als eerste het nieuwste aanbod?