Schelhaas Makelaardij - uw agrarisch specialist

Ons aanbod in agrarisch onroerend goed varieert van melkveebedrijven, akkerbouwbedrijven, landbouwgronden, pluimveebedrijven, varkensbedrijven en vleeskalveren. Het agrarisch onroerend goed dat wij bij Schelhaas Makelaardij aanbieden valt voornamelijk binnen de regio Noord-Nederland, in de provincies Drenthe, Groningen, Friesland en de kop van Overijssel.

“Met passie en inleving denkend vanuit uw perspectief.”

Paul van 't Veer
Paul van 't Veer

Aanbod agrarisch onroerend goed

Hier vindt u het ruime aanbod van Agrarisch onroerend goed. Ook wanneer het er niet tussen staat wat u zoekt kunnen we u vaak van dienst zijn. Bekijk het hier.

Bekijk volledige aanbod

Agrarisch bedrijf te koop

Regelmatig zijn wij voor klanten op zoek naar agrarische bedrijven met specifieke kenmerken ten aanzien van ligging, onderhoudstoestand gebouwen, kwaliteit van de grond, verkaveling, enzovoort.

De partner voor al uw vraagstukken!

Met 50 jaar ervaring in de agrarische sector kunnen we u volledig ontzorgen bij alles wat met het agrarisch onroerend goed te maken heeft, of bijvoorbeeld pachtzaken, taxaties en erfrecht.

Succesvol verkocht

De afgelopen periode heeft Schelhaas deze agrarische objecten succesvol verkocht, in een fijne samenwerking met de eigenaren.

Bekijk alle verkochte objecten