0528 - 264007
info@schelhaas.com

Pluimveebedrijven te koop

Een pluimveebedrijf kopen? Als agrarisch makelaar bieden wij pluimveebedrijven aan in Drenthe, Overijssel, Friesland en Groningen. Eveneens kunt u bij ons terecht voor pluimveerechten. Alles wat u nodig heeft voor een succesvolle koop van een pluimveebedrijf onder één dak, een totale ontzorging. Hier vindt u ons nieuwste aanbod in pluimveehouderijen in Noord-Nederland. Naast pluimveebedrijven bieden we ook melkveebedrijven en landbouwgrond te koop aan. Onze focus ligt op pluimveebedrijven in Noord-Nederland. Al 50 jaar werkende als agrarisch makelaar bieden wij ruime ervaring en kennis aan met betrekking tot het aankopen en verkopen van pluimveebedrijven. Wij zijn door en door op de hoogte van de markt, wet-en regelgeving en het aanbod in pluimveebedrijven.

Pluimveebedrijven te koop

Filters
Filters
Prijs van
Prijs tot
Oogstweg 2
Winschoten
Prijs op aanvraag
Hoofdfunctie
Pluimveebedrijf
Totaal hectare
5 ha 17 a 46 ca
B.L. Tijdensweg 39
Veelerveen
Prijs op aanvraag
Hoofdfunctie
Pluimveebedrijf
Totaal hectare
5 ha 44 a 69 ca

Pluimveebedrijven kopen in Drenthe

Schelhaas Makelaardij biedt pluimveebedrijven te koop aan in de provincie Drenthe. We begeleiden u bij Schelhaas graag in uw zoektocht naar de perfecte bedrijfsplek in Drenthe. Heeft u wensen voor een pluimveebedrijf in een specifiek gebied in Drenthe? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en dan plaatsen we uw wens op onze te koop gevraagd pagina.

Pluimveebedrijven te koop in Overijssel

Een focusgebied van Schelhaas Makelaardij, met betrekking tot melkveebedrijven, is de provincie Overijssel. Als agrarisch makelaar helpen we u graag met onze kennis en expertise om een pluimveebedrijf te vinden die binnen uw criteria past. Als u filtert op provincie Overijssel dan heeft u direct toegang tot het aanbod dat momenteel te koop wordt aangeboden.

In Groningen een pluimveebedrijf kopen

Een pluimveebedrijf kopen in de provincie Groningen? Dan is Schelhaas de juiste makelaar voor u. Wij zijn gespecialiseerd in pluimveebedrijven en verkopen deze in Groningen en omgeving. We begeleiden u graag in uw zoektocht naar een pluimveebedrijf met uw persoonlijke criteria. Bent u geïnteresseerd in een pluimveebedrijf die te koop staat? Klik dan op het object om alle specifieke informatie te verkrijgen. In deze omschrijving leggen we uit wat de ligging is, vindt u een omschrijving van het pluimveebedrijf, de oppervlakte en andere bijzonderheden.

Huidige aanbod pluimveebedrijven in Noord-Nederland

Hier vindt u ons nieuwste aanbod in pluimveebedrijven in Noord-Nederland. Vragen of opmerkingen over het huidige aanbod in pluimveebedrijven? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Als eerste het nieuwste aanbod?

Als eerste het nieuwste aanbod?