0528 - 264007
info@schelhaas.com

Aanbod van akkerbouwbedrijven te koop in Noord Nederland

Een akkerbouwbedrijf kopen? Dat is een grote stap! Of misschien zit u al jaren in het vak, maar bent u op zoek naar een nieuw bedrijf. U bent bij ons, Schelhaas Makelaardij, op het juiste adres voor een ruim aanbod in akkerbouwbedrijven. Wij bieden als agrarisch makelaar akkerbouwbedrijven aan in de provincies Drenthe, Overijssel, Friesland en Groningen. Met onze expertise op het gebied van agrarische onroerend goed bieden wij alle informatie en begeleiding voor een succesvolle koop van een akkerbouwbedrijf. Een totale ontzorging! Met al 50 jaar werkende als agrarisch makelaar bieden wij ruime ervaring en kennis aan met betrekking tot het aankopen en verkopen van akkerbouwbedrijven. Wij zijn door en door op de hoogte van de markt, wet-en regelgeving en het aanbod van agrarisch onroerend goed. Bekijk hier het actuele aanbod in akkerbouwbedrijven in Noord-Nederland. Naast akkerbouwbedrijven bieden wij ook pluimveebedrijvenvleeskalverenbedrijvenmelkveebedrijven en landbouwgrond aan. Heeft u meer interesse op dit gebied? Bekijk dan gerust het aanbod in pluimveebedrijvenvleeskalverenbedrijvenmelkveebedrijven en landbouwgrond.

Aanbod van akkerbouwbedrijven te koop in Noord Nederland

Filters
Filters
Prijs van
Prijs tot

Momenteel hebben wij geen akkerbouwbedrijven in ons aanbod.
Klik hier om naar ons volledige aanbod te gaan.

Akkerbouwbedrijven kopen in Drenthe

Schelhaas Makelaardij biedt een ruim aanbod aan in akkerbouwbedrijven in de provincie Drenthe. We begeleiden u bij Schelhaas Makelaardij graag in uw zoektocht naar de perfecte bedrijfsplek. Heeft u specifieke wensen voor een akkerbouwbedrijf in Drenthe? Bijvoorbeeld op het gebied van oppervlakte, locatie of prijs? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Op onze Te koop gevraagd pagina is het mogelijk om uw verzoek te plaatsen, zodat u sneller vindt waar u naar op zoek bent! Bekijk hier het actuele aanbod van akkerbouwbedrijven die te koop staan in Drenthe.

Akkerbouwbedrijf te koop in Overijssel

Boeren in de provincie Overijssel? Geen probleem! Provincie Overijssel is een van de belangrijkste focusgebieden van Schelhaas Makelaardij. Of het nou gaat om een akkerbouwbedrijf in bijvoorbeeld Twente of Salland, als agrarisch makelaar helpen we u graag met onze kennis en expertise om een akkerbouwbedrijf te vinden die binnen uw criteria past. Bekijk hier het gehele aanbod van akkerbouwbedrijven in Overijssel.

Een akkerbouwbedrijf kopen in Groningen

Een akkerbouwbedrijf kopen in Groningen? Dan is Schelhaas de juiste makelaar voor u. Als agrarisch makelaar zijn wij gespecialiseerd in onder akkerbouwbedrijven en bieden deze prachtige bedrijven aan in Groningen en omgeving. We begeleiden u graag in uw zoektocht naar een akkerbouwbedrijf met uw persoonlijke criteria. Bent u geïnteresseerd in een akkerbouwbedrijf die te koop staat? Wilt u meer weten over de ligging, de oppervlakte en andere bijzonderheden? Klik dan op het object om alle specifieke informatie te verkrijgen. Bekijk hier gelijk ons gehele actuele aanbod in akkerbouwbedrijven in Groningen. Bij vragen, specifieke wensen en behoeften, aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag persoonlijk verder.

In Friesland een akkerbouwbedrijf kopen

Tot slot zijn wij als agrarisch makelaar ook gespecialiseerd in akkerbouwbedrijven in Friesland. Wij regelen alles wat u nodig heeft voor een succesvolle koop van een akkerbouwbedrijven in Friesland, een totale ontzorging. Op onze website heeft u direct toegang tot het actuele aanbod van akkerbouwbedrijven die te koop staan. Bekijk hier het gehele aanbod in Friesland.

Contact voor aanbod akkerbouwbedrijven in Noord-Nederland

Niet gebonden aan een bepaalde provincie? Vragen of opmerkingen over het aanbod in akkerbouwbedrijven? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag persoonlijk verder! U kunt ook langskomen op ons kantoor, neem contact op om een afspraak te maken, dan staat de koffie klaar.

Als eerste het nieuwste aanbod?

Als eerste het nieuwste aanbod?