Melkveebedrijven te koop

Bent u op zoek naar een melkveebedrijf die te koop staat? Als agrarisch makelaar bieden wij melkveebedrijven aan in Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.U kunt tegelijkertijd bij ons terecht voor fosfaatrechten. Alles wat u nodig voor een succesvolle koop van een agrarisch bedrijf onder één dak.Wel zo makkelijk.Schelhaas Makelaardij biedt tevens pluimveebedrijven en landbouwgrond aan. Onze focus ligt op agrarische objecten in Noord-Nederland.Met meer dan 50 jaar ervaring als agrarisch makelaar bieden wij ruime ervaring en kennis aan met betrekking tot het aankopen en verkopen van melkveehouderijen. Dit betekent dat wij door en door op de hoogte zijn van de markt, wet-en regelgeving en wat er momenteel te koop staat, of te koop komt staan.

OPENDE

Provincialeweg 189 9865 TA

Prijs op aanvraag

Melkveehouderijbedrijf

NIEUW-SCHOONEBEEK

Europaweg 329 7766 AK

Prijs op aanvraag

Melkveehouderijbedrijf

FINSTERWOLDE

Weg Finsterwolderhamrik 7 9684 TC

Prijs op aanvraag

Melkveehouderijbedrijf

Verkocht bij inschrijving
SLEEN

Broeklanden 5 7841 TC

Prijs op aanvraag

Melkveehouderijbedrijf

Verkocht
WEZUP

Koestukkenweg 1 7852 TK

Prijs op aanvraag

Melkveehouderijbedrijf

Melkveebedrijven te koop in Drenthe

Een focusgebied van Schelhaas Makelaardij, met betrekking tot melkveebedrijven, is de provincie Drenthe. Als agrarisch makelaar helpen we u graag met onze kennis en expertise om een melkveehouderij te vinden die bij uw criteria past. Als u filtert op provincie Drenthe dan ziet u direct het aanbod dat momenteel te koop staat.

Melkveebedrijven kopen in Overijssel

Een melkveebedrijf kopen in de provincie Overijssel? Dan is Schelhaas de juiste makelaar voor u. Wij verkopen melkveebedrijven in Overijssel en omgeving en begeleiden u in uw zoektocht met uw wensen en persoonlijke criteria. Bent u geïnteresseerd in een te koop staand melkveebedrijf? Klik dan op het object om alle specifieke informatie te verkrijgen. In deze omschrijven leggen we uit wat de ligging is, een omschrijving van het melkveebedrijf, de oppervlakte en andere bijzonderheden. Tevens beschrijven we wat voor omgevingsvisie het melkveebedrijf heeft in Overijssel.

Aanbod melkveebedrijven in Groningen

Tevens bieden wij melkveebedrijven te koop aan in de provincie Groningen. We begeleiding u bij Schelhaas graag in uw zoektocht naar een melkveebedrijf in Groningen. Heeft u wensen voor melkveebedrijven in specifieke gebieden in de provincie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en dan plaatsen we uw wens op onze te koop gevraagd pagina.

Huidige aanbod melkveebedrijven Noord-Nederland

Op deze pagina vindt u ons nieuwste aanbod in melkveebedrijven in Noord-Nederland. Vragen of opmerkingen over het huidige aanbod in melkveebedrijven? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.