0528 - 264007
info@schelhaas.com

Varkensbedrijf te koop in Noord Nederland

Bent u op zoek naar een varkensbedrijf of varkenshouderij? Hier vindt u ons aanbod van deze bedrijven in het Noorden van Nederland. Als agrarisch makelaar focussen wij ons op volledig op de agrarische bedrijven in Drenthe, de kop van Overijssel en Friesland en Groningen. Bij Schelhaas vindt u ook bij de aankoop meteen de juiste begeleiding hierin. Al 50 jaar ervaring als Agrarisch makelaar heeft u meteen alle kennis en ervaring in huis met betrekking tot de aankoop (of verkoop) van uw varkensbedrijf. Wij zijn dus altijd op de hoogte omtrent de laatste wetgevingen, regelgevingen en het aanbod.

Varkensbedrijf te koop in Noord Nederland

Filters
Filters
Prijs van
Prijs tot
Schansweg 4
Coevorden
Prijs op aanvraag
Hoofdfunctie
Varkenshouderij
Totaal hectare
1 ha 95 a 80 ca

Het aanbod van varkensbedrijven en varkenshouderijen in Drenthe

Schelhaas is gespecialiseerd en thuis in uw provincie. Met de focus op de noordelijke regionen weten wij wat er speelt in Drenthe. Hierdoor kunt u gedegen beslissingen maken met ons aan uw zijde. Bij ons kunt u voor het aanbod of voor de verkoop van uw varkensgerelateerde bedrijven terecht om deze te kopen of te verkopen. Interesse in een specifiek object? Bekijk het hier.

Varkensgerelateerde bedrijven kopen in Overijssel

Een varkensbedrijf of varkenshouderij kopen in de provincie Overijssel? Dan is Schelhaas de juiste agrarische makelaar voor u. Wij verkopen varkensgerelateerde objecten in Overijssel en omgeving en begeleiden u in uw zoektocht met uw wensen en persoonlijke criteria. Gevonden wat u zoekt? Klik dan op het object om alle specifieke informatie te verkrijgen.

Aanbod van varkensbedrijven in Groningen

Naast de volledige verzorging van het aanbod van varkensbedrijven in Drenthe en Overijssel, vindt u hier ook voor de regio Groningen het meest recente aanbod van varkenshouderijen. Op zoek naar een specifieke plaats of een specifiek gebied in Groningen waar het varkensbedrijf is gevestigd? Neem dan contact op met ons – dan kunnen we uw wensen ook plaatsen op de agrarische bedrijven te koop gevraagd pagina.

Als eerste het nieuwste aanbod?

Als eerste het nieuwste aanbod?