0528 - 264007
info@schelhaas.com

(Glas) tuinbouw-objecten te koop in Noord Nederland

Welkom bij Schelhaas Makelaardij, uw specialist in agrarisch vastgoed in Noord-Nederland. Bent u op zoek naar een tuinbouwbedrijf in Groningen, Friesland, Drenthe of Overijssel? Ontdek dan ons uitgebreide aanbod. Wij richten ons op de unieke kansen en objecten in de glastuinbouw en andere tuinbouwsectoren in deze regio’s.

(Glas) tuinbouw-objecten te koop in Noord Nederland

Filters
Filters
Prijs van
Prijs tot
Meenteweg 10 en 10a
Havelte
Prijs op aanvraag
Hoofdfunctie
Tuinbouwbedrijf
Totaal hectare
5 ha 27 a 25 ca

Glastuinbouw Aanbod in het Noorden

De noordelijke provincies bieden ideale omstandigheden voor glastuinbouw. Ons glastuinbouw aanbod in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel omvat bedrijven die profiteren van de ruimtelijke mogelijkheden en de sterke agrarische gemeenschap in deze regio’s.

Tuinbouw Aanbod in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel

Ons tuinbouwaanbod in Noord-Nederland biedt een verscheidenheid aan opties, van traditionele glas tuinbouw tot innovatieve tuinbouwondernemingen. Elk bedrijf wordt zorgvuldig beschreven en geëvalueerd om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten in deze regio’s.Ons tuinbouwaanbod in Noord-Nederland biedt een verscheidenheid aan opties, van traditionele glas tuinbouw tot innovatieve tuinbouwondernemingen. Elk bedrijf wordt zorgvuldig beschreven en geëvalueerd om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten in deze regio’s.

Uw Toekomst in de Tuinbouw

Bent u klaar om uw toekomst in de tuinbouwsector in Noord-Nederland te beginnen of uit te breiden? Hier vindt u ons actuele aanbod in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel en start uw agrarische avontuur vandaag nog! We hebben vaak aanbod in de fruitteelt, groenten, bloemen, sierplanten en andere gewassen.

Aankoop en Verkoop van Agrarische Objecten

Naast ons gespecialiseerde glastuinbouw aanbod, ondersteunen we ook de aankoop en verkoop van andere agrarische objecten. Ongeacht uw interesse in de agrarische sector, ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te begeleiden. Hier gaat u direct naar het overzicht in Juridisch en Fiscale adviezen voor de agrarische markt.

Te koop gevraagde agrarische objecten

Wij zijn altijd wel specifiek op zoek naar agrarische objecten. Onze klanten vertrouwen zulke zoekvragen graag aan ons toe. Bent u voornemens uw object te verkopen of heeft u vragen op dit gebied? Lees hier meer over de te koop gevraagde agrarische bedrijven.

Als eerste het nieuwste aanbod?

Als eerste het nieuwste aanbod?