0528 - 264007
info@schelhaas.com

Uw agrarisch bedrijf verkopen? Regelmatig zijn wij voor klanten op zoek naar agrarische bedrijven met specifieke kenmerken ten aanzien van ligging, onderhoudstoestand gebouwen, kwaliteit van de grond, verkaveling, milieuvergunning, en de NB-Vergunning.

Te koop gevraagd landbouwgrond, melkveebedrijven en akkerbouw

Momenteel zijn wij op zoek naar de volgende bedrijven:

  • Een melkveebedrijf van 50 tot 70 ha. of een akkerbouwbedrijf geschikt voor het stichten van melkveehouderij bedrijf gelegen in Noord Nederland
  • Een melkveebedrijf van 40 hectare in Zuid Drenthe
  • Namens één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een akkerbouwbedrijf met tussen de 20 en 40 hectare grond, gelegen ten westen van Emmen. Indien u een dergelijk bedrijf heeft aan te bieden, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Jan Tjeerdsma van ons kantoor. Uiteraard zal alles vertrouwelijk worden behandeld.
  • Een akkerbouwbedrijf van 100 tot 150 hectare in Groningen, Overijssel of in Drenthe.
  • Een kavel akkerbouwgrond gelegen in Zuid Oost Drenthe van 30 tot 40 hectare.

Indien u een dergelijk bedrijf heeft aan te bieden, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Jan Tjeerdsma van ons kantoor. Uiteraard zal alles vertrouwelijk worden behandeld.

Percelen landbouwgrond te koop gevraagd

Tevens worden wij regelmatig benaderd door landbouwers elders uit het land die op zoek zijn naar percelen landbouwgrond in de provincie Drenthe. Overweegt u uw percelen grond te verkopen neem dan vrijblijvend contact op met ons voor advies.

Als eerste het nieuwste aanbod?

Als eerste het nieuwste aanbod?