0528 - 264007
info@schelhaas.com

René Eijsink

Adviseur AOG

Mijn naam is René Eijsink en ben adviseur agrarisch en landelijk vastgoed en geef adviezen bij de productierechten. Ik ben werkzaam bij Schelhaas Makelaardij sinds 1993. Mijn relevante diploma’s: S.V.M. diploma voor de makelaardij in onroerende goederen.

Ik ben geboren in Ambt Delden en ben daar opgegroeid op een gemengd bedrijf met melkkoeien en vleesvarkens. Na de agrarische school, kadercursussen, militaire dienst, P.T.T. Post en de verplaatsing van voormeld ouderlijk bedrijf van Twente naar Drenthe in het kader van de Ruilverkaveling Haaksbergen ben ik in augustus 1993 bij Schelhaas Makelaardij begonnen.

Naast mijn werkzaamheden bij Schelhaas Makelaardij ben ik aan het motorrijden, zijdelings betrokken bij de Trekkerslep Coevorden en verder probeer ik het vrije leven in allerlei vormen te beleven. Ik ben in mensen geïnteresseerd in de breedste zin van het woord; de discretie die het vak meebrengt, de vrijheid van handelen, de collegialiteit en de korte lijnen binnen het kantoor spreken mij erg aan.

Een hele leuke bijkomstigheid van het vak vind ik het bezoeken van “oude klanten”die door bemiddeling van ons kantoor in de loop der jaren naar het buitenland zijn vertrokken om “eens even te kijken hoe het met hen gaat”. Dit wordt over het algemeen als zeer plezierig ervaren.