0528 - 264007
info@schelhaas.com

Stille verkoop

Met een stille verkoop wordt een woning te koop aangeboden zonder dat deze te vinden is op meerdere websites. Dit betekent dat uw woning niet voor het grote publiek beschikbaar is. Uw woning komt alleen op Schelhaas Makelaardij te staan en in het NVM zoekbestand. Voor stille verkoop wordt gekozen om de meest uiteenlopende redenen. Bij Schelhaas is een stille verkoop mogelijk voor bijvoorbeeld uw woonboerderij, boerderij of landbouwgrond. Met een stille verkoop bekijken voornamelijk alleen geïnteresseerde woningzoekenden uw woning, die ook echt een bod uit kunnen brengen.

Aanbod woningen in de stille verkoop

Schelhaas Makelaardij biedt woningen aan in de stille verkoop in heel Noord-Nederland. Voornamelijk in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel.

Stille verkoop in Groningen, Drenthe, Overijssel en Friesland

Bent u op zoek naar een makelaar gespecialiseerd in stille verkoop in Groningen, Drenthe, Overijssel of Friesland? Of bent u op zoek naar een woning in Groningen? Dan helpen we bij Schelhaas Makelaardij u graag verder. Wij hebben een aantal woningen in de stille verkoop staan die wij kunnen aanbieden, bekijk hier ons volledige aanbod. Wilt u zelf uw woning gelegen in een van de noordelijke provincies in de stille verkoop zetten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Vragen over stille verkoop?

Voor al uw vragen of aanvragen kunt u contact met ons opnemen en verwijzen wij u naar de juiste persoon die u graag persoonlijk verder helpt.