0528 - 264007
info@schelhaas.com

Dezelfde aankoop verkoopmakelaar

Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar en een verkoopmakelaar onder één dak? Bij Schelhaas Makelaardij kunt u terecht voor beide disciplines wanneer het gaat om verschillende woningen.

Als NVM makelaar mogen wij nooit als verkoop- en aankoopmakelaar bij dezelfde woning optreden. Wilt u uw eigen woning verkopen en een nieuwe woning aankopen via dezelfde makelaar? Dan bent u bij Schelhaas op het juiste adres.

Verkoop- en aankoopmakelaar: wat is het verschil?

Verkoopmakelaar

De meeste mensen schakelen een verkoopmakelaar in wanneer zij het huis in de verkoop willen zetten. Een verkoopmakelaar begeleidt het gehele verkoopproces. Als verkoopmakelaar komen wij op voor de belangen van u als verkoper, zodat alles zorgeloos verloopt. Wij hebben de juiste kennis, expertise in onderhandelingen en jarenlange ervaring met kennis van de woningmarkt in het buitengebied. Daarnaast wordt het administratieve en juridische gedeelte ook opgenomen zodat u dit niet in eigen handen hoeft te nemen. Via Schelhaas verkoopklaar zorgen wij voor een soepele verkoop en aankoop en wordt u volledig ontzorgd bij de verkoop van uw eigen huis en de aankoop van uw nieuwe woning.

Aankoopmakelaar

Schelhaas Makelaardij helpt u als aankoopmakelaar bij het vinden en kopen van een huis. Als aankoopmakelaar zijn wij op de hoogte van de lokale markt en wat er in de nabije toekomst op de markt komt. Dus als u ons inschakelt als aankoopmakelaar, weet u ook wat er als eerste op de markt komt op het gebied van woningen! Lees meer over onze services als aankoopmakelaar op onze aankoopmakelaar pagina.

Aankoop- en verkoopmakelaar Schelhaas

Voor aankoop en verkoop door dezelfde makelaar zit u bij Schelhaas op het juiste adres voor exclusieve en landelijk gelegen woningen. Bekijk onze werkwijze voor meer informatie, of bekijk direct ons aanbod.