0528 - 264007
info@schelhaas.com

Taxeren landelijke woningen

Als makelaar/taxateur verzorgen wij diverse taxaties voor onze klanten. Wij zijn daarvoor ingeschreven in diverse taxatieregisters zoals het NRVT en het Vastgoedcert register. Tevens verzorgen wij gevalideerde taxaties, de zogenaamde NWWI taxaties. Het NWWI, Nederlands Woning Waarde Instituut, is een organisatie die taxatierapporten valideert en daarmee zorgt draagt voor uniforme en hoogwaardige rapporten die door de meeste geldverstrekkers worden gevraagd en geaccepteerd.

Heeft uw nieuw gekochte woning een agrarische bestemming? Dan kan het zijn dat het NWWI de taxatie niet kan valideren. U heeft dan een ander rapport nodig. Al 50 jaar ervaring in het buitengebied heeft Schelhaas alles in huis om u te voorzien van een deskundig rapport conform de eisen van het NRVT. Zo kunt u alsnog uw droomhuis in het buitengebied financieren. Informeer gerust naar de mogelijkheden en kosten van een taxatie. Hiervoor komen we graag met u in contact.

Gecertificeerde taxateur landelijke woningen

Schelhaas Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen, de NVM. De NVM is de grootste brancheorganisatie binnen de makelaardij, die via continue kwaliteitscontrole en scholing de kwaliteit van haar leden waarborgt en u bescherming biedt bij eventuele geschillen.