0528 - 264007
info@schelhaas.com

NVM Aankoopmakelaar Schelhaas

Als NVM aankoopmakelaar zijn we u van dienst met het kopen van uw droomhuis. Als aankoopmakelaar vergroten we voor u de kans op succes: Wij helpen bij het (juridische) onderzoek naar de woning en bepalen de juiste biedingsstrategie en vergroten zo uw kans op een succesvolle aankoop. Schelhaas Makelaardij is gespecialiseerd in landelijk gelegen woningen in Noord-Nederland, met name in de regio’s Drenthe, Groningen en de kop van Overijssel.

Een zoekopdracht voor een woning aankopen plaatsen

Een zoekopdracht kunt u via ons kantoor instellen. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod. Dit is gericht op het aanbod wat aan uw wensenlijstje voldoet. Wanneer u ervoor kiest om ons als aankoopmakelaar mee te nemen wordt er, bij een succesvolle aankoop, courtage in rekening gebracht. In een diverse woningmarkt kan een aankoop bij de eerste woning raak zijn, maar het kan ook een kwestie zijn van een lange adem. Daarom zullen wij vooraf afspraken met u maken omtrent de courtage die u in rekening gebracht krijgt bij een succesvolle aankoop. Informeer gerust naar de voorwaarden en de kosten wanneer wij u mogen begeleiden van A tot Z.

Onze diensten als aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar biedt u een aantal significante voordelen. Wij nemen als aankoopmakelaar zoveel mogelijk werk voor u uit handen met betrekking tot het kopen van een nieuwe woning. Als deskundigen van het buitengebied zijn wij op de hoogte van de nieuwste regionale ontwikkelingen op de woningmarkt. Wij weten wat er speelt en we weten als eerste het nieuwe aanbod. Laat de zoektocht naar de perfecte woning maar beginnen! Kanshebber gevonden? Dan regelen wij een bezichtiging voor u. Samen houden wij de bezichtiging en wanneer u er van overtuigd bent dat dit uw droomhuis is gaan wij namens u een geschikt bod uitbrengen. Als de onderhandelingen succesvol zijn verlopen controleren wij de koopovereenkomst zodat de juiste afspraken op papier komen. Uiteraard begeleiden wij u bij de eindinspectie en de overdracht bij de notaris. Kortom, Schelhaas ontzorgt u ook bij uw aankoop van A tot Z.

Kosten en tarieven aankoopmakelaar

Vragen over de werkwijze, en onze tarieven als aankoopmakelaar? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Wilt u niet kopen maar uw woning laten taxeren? Dan kunt u ook bij ons terecht.