0528 - 264007
info@schelhaas.com

Maak uw landelijke woning verkoopklaar

Verkoop klaar met Schelhaas. Wij zetten uw woning alvast “klaar” zodat deze met 1 druk op de knop op ons aanbod en op Funda staat. De woning wordt dus al gefotografeerd, ingemeten en er wordt een verkooptekst geschreven. Zo staat alles klaar om meteen op funda te laten zien. In de tussentijd gaan we op jacht naar een nieuwe woning. Dit gaat via een persoonlijke zoekopdracht bij ons met daarbij een aankoopopdracht. Zodra we het nieuwe droomhuis gekocht hebben drukken we op de knop en staat de eigen woning op funda en kan het verkooptraject beginnen.

Schelhaas Makelaardij heeft uw huis te koop gezet en de eerst bezichtigingen staan gepland! Om de potentiële kopers een enthousiaste indruk te laten geven van de woning, is het belangrijk dat uw woning er verkoopklaar uitziet.

Zorgeloos (ver)kopen met Schelhaas verkoopklaar

In de tijden dat je als koper snel moet beslissen is het verstandig om je “huiswerk” op orde te hebben. Gedegen advies omtrent de mogelijkheden is daarbij essentieel. Daar hebben wij wat voor: Schelhaas verkoopklaar. Wij zetten uw woning alvast “klaar” voor de verkoop zodat deze met één druk op de knop op ons aanbod en op Funda staat. De woning wordt dus al gefotografeerd, ingemeten en er wordt een verkooptekst geschreven. Zo staat alles klaar om meteen op funda te tonen. In de tussentijd gaan we op jacht naar een nieuwe woning. Dit gaat via een persoonlijke zoekopdracht met daarbij een aankoopopdracht. Zodra we het nieuwe droomhuis gevonden en gekocht hebben drukken we op de knop en staat de eigen woning op funda en kan het verkooptraject beginnen. Wanneer wij voor uw woning een geschikte koper hebben gevonden stemmen we zo veel mogelijk de diverse data van overdracht op elkaar af. Zo maken wij het wel heel makkelijk voor u. Dat noemen wij nog eens (ver)kopen zonder zorgen!