0528 - 264007
info@schelhaas.com

Paul van ’t Veer

Directeur / Makelaar-taxateur

Ik ben Paul van ’t Veer, trotse vader en samenwonend in Elp. Opgegroeid op een melkveebedrijf en mijn ‘carrière’ begonnen als Bedrijfsverzorger. Middels avondstudies en diverse opleidingen de theoretische kant van de vastgoedsector goed leren kennen om vervolgens bij LTO Vastgoed te starten en het geleerde in de praktijk uit te voeren. Via enkele andere werkgevers en een eigen taxatiebureau heb ik veel van de sector kunnen zien en zeer veel ervaring opgedaan in het makelaars- en taxateurs vak.

Mijn passie ligt vooral bij het taxeren en bemiddelen van agrarische bedrijven, complexe objecten, monumentale panden of bijzondere woningen in het buitengebied. Vastgoed dat zelf een verhaal heeft gecreëerd, een object met geschiedenis en eigenaren met liefde voor hun onderneming en bezit, daar word ik enthousiast van. Mijn hart ligt dan ook vooral bij de prachtige, altijd in beweging zijnde en vooral uitdagende agrarische sector en de bijzondere of monumentale panden in het buitengebied. Daar ben ik mij dan ook in gaan verdiepen en specialiseren en heb ik inmiddels heel veel ervaring in opgedaan.

Sinds 2021 ben ik -samen met Jan Tjeerdsma- eigenaar van Schelhaas Makelaardij. Het is een voorrecht om deel te mogen zijn van het professionele en gezellige team van Schelhaas om gezamenlijk de liefde voor het vak uit te kunnen oefenen. Ik sta dan ook graag voor u klaar om mijn expertise en passie met u te delen.

“met passie en inleving, denkend vanuit uw perspectief”