0528 - 264007
info@schelhaas.com

Overheidsingrijpen stikstofbelasting

Afbeelding veranderende markt overheidsingrijpen omtrent stikstof

De overheid maakt geld vrij om de stikstofbelasting terug te dringen. Hoe de overheid dit wil realiseren is nog niet duidelijk. In de brief die minister Van der Wal onlangs naar de Tweede Kamer heeft verzonden is een doorkijk gegeven op een nog te vormen stikstofbeleid. 

Welke voorgenomen plannen zijn er en welke mogelijke regelingen zijn op uw bedrijf van toepassing? 

Als u jaren naar volle tevredenheid op een plek woont en aan uw bedrijf bouwt, kan de confrontatie met een vrijwillige stoppersregeling of voorgenomen onteigening flink wat emoties met zich meebrengen. Dit nog los van de ingewikkelde en juridische materie die op u af komt. 

Juist dan is het fijn te kunnen vertrouwen op een deskundige die u begeleidt en adviseert. Iemand die de procedures kent en die uw belangen behartigt.

Schelhaas Makelaardij heeft met een betrokken en deskundig team dat specialisme in huis. Wij kunnen u dan ook begeleiden op het gebied van de diverse overheidsregelingen zoals de nieuwe vrijwillige stoppersregeling, bestaande LBV regeling, onteigening, of mogelijke bedrijfsverplaatsing.

Verwacht u dat toekomstig overheidsbeleid impact heeft op uw bedrijf of heeft u een voorstel van de overheid liggen? Vraag dan om een vrijblijvend gesprek of second opinion, samen bekijken we wat het beste is voor uw specifieke situatie, vanuit uw perspectief.

Schelhaas, méér dan alleen uw betrokken makelaar

Als kantoor ervaren wij dagelijks dat voorgenomen plannen van de overheid impact hebben op u als ondernemer en op uw bedrijfsvoering. 

Wat kunnen wij naast aan- en verkoop, waardebepaling of een taxatie voor u betekenen?