0528 - 264007
info@schelhaas.com

Makelen in coronatijd

Het valt niet mee hier iets over te schrijven….want als we er goed over nadenken vallen de beperkingen voor ons in de makelaardij, eigenlijk nog wel mee.

De handel in zowel de (landelijk gelegen) woningen als de agrarische bedrijven loopt naar omstandigheden best wel lekker door. Met vooral in de woningmarkt nog steeds meer vraag dan aanbod, dus ook gestaag stijgende prijzen. Dit geldt overigens ook voor landbouwgrond, maar hier kunnen de prijzen regionaal nogal verschillen.

Verder,  zoals jullie hebben meegekregen heeft de corona crisis ook tot gevolg gehad dat de diverse landbouwbeurzen dit jaar uiteraard niet door hebben kunnen gaan. Voor ons, als Schelhaas Makelaardij, zijn vooral de beurzen in Hardenberg en Assen de jaarlijkse hoogtepunten om de contacten met u, op een plezierige en ongedwongen wijze, te onderhouden. Helaas wordt ons dat dit jaar niet gegund.

Toch zijn wij, ook nu, alle dagen met zes makelaars in het veld beschikbaar, om u van dienst te kunnen zijn bij de door u gewenste diensten, zoals aankoop, verkoop, taxatie of overige vrijblijvende adviezen.

We hopen dat we het “nieuwe normaal” snel weer achter ons kunnen laten!

Door: Jan Krol