0528 - 264007
info@schelhaas.com

Schelhaas Makelaardij en Kwant Vastgoed slaan de handen ineen

Schelhaas Makelaardij streeft altijd naar het beste resultaat voor haar klant. Niet alleen op het gebied van makelaardij, maar ook bij taxaties en advisering in de agrarische sector. Wij hebben voor de taxatiemarkt de hoogste certificeringen volgens het NRVT en de REV in huis en staan daarbij doorlopend onder onafhankelijk toezicht. Om de groeiende vraag naar specialistische kennis in de toekomst te kunnen blijven waarborgen, slaan Schelhaas Makelaardij en Kwant Vastgoed -een deskundig taxatiekantoor- de handen ineen.

Met de huidige en snel veranderende markt in de agrarische vastgoedsector blijft het essentieel om de expertise binnen alle facetten op een hoog niveau te houden. Met de overname van Kwant Vastgoed ontstaat voor ons een perfecte combinatie en uitwisseling tussen de agrarische makelaardij en taxatiemarkt, waarbij de onafhankelijkheid gewaarborgd blijft.

Wij versterken hiermee onze diensten en deskundigheid met behoud van het betrouwbare en betrokken karakter waarvoor Schelhaas Makelaardij al decennialang staat. Vanaf maandag 2 november zal Paul van ’t Veer dagelijks bij ons aanwezig zijn.

Schelhaas, uw betrokken makelaar én taxateur bij agrarisch en landelijk vastgoed

Door: Jan Tjeerdsma en Paul van ‘t Veer