0528 - 264007
info@schelhaas.com

Landelijk wonen, niet ieder zijn vak

Landelijk wonen is de specialistische tak van Schelhaas Makelaardij waarbij wonen in het buitengebied door onscentraal wordt gesteld.

Landelijk wonen mag dan wel synoniem zijn voor eenvoudig of idyllisch, het kopen of verkopen van woonboerderijen is dat zeker niet. Het is topsport in het hogere segment, aldus Harrie Wenneker en Yvonne Kamies.

Gelukkig kan Schelhaas leunen op 45 jaar ervaring en 6 ervaren makelaars in dit segment met veel lokale kennis en betrokkenheid in het buitengebied van Noordoost Nederland. De diversiteit in woonboerderijen is hier groot. In stijl, in mogelijkheden, maar ook in ouderdom en kwetsbaarheid. Lokale kennis van bouwmethoden en regelgeving is dan ook essentieel voor een gedegen aan- of verkoopresultaat zonder nawerk en “trammelant”.

Voor veel mensen is de ligging en locatie het belangrijkste en heb je eenmaal je droomhuis gevonden op de juiste plek dan is het wel belangrijk dat er iemand nuchter naast je staat voor de juiste aan- en of verkoopbegeleiding om er nog lang en met veel plezier te blijven wonen of om deze plek met een goed gevoel door te kunnen geven aan de nieuwe koper.