0528 - 264007
info@schelhaas.com

Even voorstellen Mark-Jan Wijnstra

Graag willen wij met trots onze nieuwe “Landelijk Wonen” makelaar Mark-Jan Wijnstra aan u voorstellen. De roots van Mark-Jan liggen in Zuiddrenthe en we zijn blij dat Mark-Jan ons team vanaf 15 april vol enthousiasme is komen versterken. Hij zal onze afdeling “Landelijk Wonen” verdere vorm en inhoud gaan geven. Wij zijn ervan overtuigd dat Mark-Jan met zijn ervaring in de markt dit op een professionele wijze en met kennis van zaken in het buitengebied zal gaan doen, op een wijze zoals u dit van ons gewend bent.

Mark-Jan stelt zich hierbij persoonlijk aan u voor.

Sinds april 2019 ben ik werkzaam bij Schelhaas Makelaardij als makelaar Landelijk Wonen. Ik mag dus kopers en verkopers begeleiden tijdens het hele verkoop- en/of aankoopproces van A tot Z.

Toen ik afstudeerde aan de Hanze Hogeschool Groningen voor mijn studie Vastgoed en Makelaardij was de crisis in volle gang. Ik ben toen aan het werk gegaan bij ING als adviseur hypotheken. Drie jaar later kon ik de overstap maken naar het vastgoed. Ik werd makelaar en assurantie adviseur met als standplaats de stad Groningen. Hier mocht ik de eerste kneepjes van het vak leren in zowel de stad als de provincie Groningen en Noord-Drenthe.

Als er een vak is die vooral in de praktijk eigengemaakt moet worden is dat het vak van makelaar. Mijn passie voor (landelijke) huizen en de diversiteit in mensen is wat mij vooral aanspreekt in dit mooie vak. Ik houd van een menselijke omgang en persoonlijk contact (het liefst in het Drents). Het is mijn uitdaging om kopers en verkopers samen te brengen door op een heldere en intensieve wijze een koop te sluiten met oog voor detail en kwaliteit. Dat leer je door ervaring op te doen en dat mag ik nu in het buitengebied verder ontwikkelen.

Dat nieuwe werkgebied is mij overigens niet vreemd. Ik ben opgegroeid in het mooie Zuidwolde wat ik na 23 jaar voor mijn studie verruilde voor de stad Groningen. Na er nog een aantal jaar, na het afstuderen, gewoond te hebben ben ik vijf jaar geleden weer terug naar Drenthe gekomen. Het eerste huis wat we kochten en waar we nog steeds wonen, staat in Assen.

In mijn vrije tijd zet ik mij al jaren in voor het Nederlandse volleybal. In 2008 ben ik begonnen als volleybalscheidsrechter en sinds 2014 fluit ik in de eredivisie. Daarnaast ben ik begeleider en beoordelaar van scheidsrechters en mag ik sinds 2019 nieuwe scheidsrechters opleiden om op het nationale niveau te gaan fluiten.