0528 - 264007
info@schelhaas.com

Yvonne bedankt

Na een dienstverband van ruim 28 jaar bij Schelhaas Makelaardij heeft onze medewerkster Yvonne Kamies, die al jaren het gezicht van Schelhaas Makelaardij bepaalde als onze makelaar Landelijk Wonen, in januari aangegeven dat zij met ingang van 1 april 2019 dit dienstverband zou willen beëindigen.

Dit was voor de meesten van ons team een grote verrassing en best wel even slikken.

Wij respecteren uiteraard Yvonne’s beslissing en willen haar ook via deze weg nogmaals heel hartelijk en oprecht bedanken voor haar jarenlange inzet en de gedrevenheid waarmee zij altijd in naam van ons en als ons visitekaartje onze Landelijk Wonen opdrachtgevers met raad en daad heeft bijgestaan.

Yvonne was zonder meer een toegevoegde en vaste waarde binnen ons kantoor waarbij ze als secretaresse in dienst is getreden en zich daarna heeft ontwikkeld tot een zelfstandige professionele makelaar die haar werk zeer serieus nam en steeds 100% betrokkenheid toonde bij alle opdrachtgevers.

Wij vinden het jammer dat ze ons team gaat verlaten en we zullen haar de komende tijd zeker gaan missen. Uiteraard wensen we Yvonne een goede toekomst toe op het pad dat zij heeft gekozen als zelfstandig makelaar en we hopen dat we elkaar hierna nog vaak en positief collegiaal tegen zullen komen in ons gezamenlijke werkveld.