0528 - 264007
info@schelhaas.com

Erik Brink

Makelaar-taxateur

Mijn naam is Erik Brink en werk sinds 1 februari 2015 bij Schelhaas als makelaar. Ik ben geboren en getogen in Zwiggelte waar ik opgegroeid ben op een gemengd familiebedrijf. Na mijn studie Bedrijfskunde en Agribussiness aan de CAH in Dronten, heb ik 7 jaar gewerkt bij een landbouwmechanisatiebedrijf waar ik verantwoordelijk ben geweest voor de verkoop van tractoren en oogstmachines waar ik de nodige werkervaring in de buitendienst heb opgedaan.

Voor het werk bij Schelhaas heb ik de opleiding gedaan voor Agrarisch en Landelijk vastgoed waarvoor ik de papieren hem om binnen dit vakgebied te mogen makelen en taxeren. In het dagelijks werk zie ik het als een uitdaging klanten te begeleiden bij de aan- en verkoop van onroerende zaken waarbij de wensen van de klant centraal staan. De afwisseling van de vele contacten met verschillende ondernemers zijn een positieve aanvulling op het werk. Vooral de transacties waarbij het vertrouwen de basis is voor de samenwerking ervaar ik als erg prettig.

In mijn vrije tijd mag ik graag nog eens ‘een dag op de trekker’, dat kan zijn ’thuis’ of elders. Daarnaast speel ik mee als toneelspeler bij de toneelvereniging van Zwiggelte.