0528 - 264007
info@schelhaas.com

Team Schelhaas in ontwikkeling

Het is al weer enige tijd geleden dat u een nieuwsbrief van ons heeft ontvangen. De afgelopen periode hebben wij echter niet stil gezeten, maar zijn we volop bezig geweest in de makelaardij en met het taxeren van agrarisch en landelijk vastgoed. We hebben de afgelopen periode weer veel transacties tot stand gebracht en ook het aantal taxaties loopt behoorlijk op.

De zomer periode is voor ons altijd een iets rustiger periode waarbij we terug kunnen kijken op een goed seizoen waarbij ook veel achter de schermen is bemiddeld en via ons netwerk de juiste kopers en verkopers bij elkaar zijn gebracht.

Veranderingen
Als we vooruit kijken zien we dat er veel uitdagingen op de boeren afkomen. De politiek roert zich behoorlijk over allerlei thema’s zoals de stikstof problematiek, intern en extern salderen, de provinciale opkoopregeling, de landelijke opkoopregeling, de kaderrichtlijn water en ga zo maar door. Als Vastgoed deskundigen en taxateurs blijven wij uiteraard continu op de hoogte van al deze actuele ontwikkelingen. Elk medewerker met zijn eigen kennis, ervaring en achtergrond en jaarlijkse bijscholing.

Ons kantoor bestaat inmiddels bijna 50 jaar. In deze 50 jaar is de vastgoed markt sterk veranderd en is deze deels veel transparanter geworden. Door de verdergaande automatisering en de grote verscheidenheid aan computer applicaties en de databases van de NVM, kunnen wij u steeds beter en efficiënter van dienst zijn.

Het team van Schelhaas
Het vraagt ook steeds meer kennis en expertise van onze medewerkers. Dit is de reden dat we ons team de afgelopen jaren hebben versterkt met jonge enthousiaste medewerkers die ervoor willen gaan. Samen met de ervaren makelaars vormen we een sterk team die intensief met elkaar samenwerkt en elkaar scherp houdt. Door deze jonge mensen zelf op te leiden zijn wij ervan overtuigd dat Schelhaas een goede basis heeft gelegd voor de continuïteit van ons bedrijf.

In 2021 is Paul van ’t Veer toegetreden tot het management van Schelhaas Makelaardij, na de pensionering van Jan Krol.

Erik Brink BSc. heeft als agrarisch makelaar en taxateur ons team al versterkt vanaf 2015.

In 2019 is Mark-Jan Wijnstra bij ons werkzaam in het landelijk wonen als KRMT makelaar.

Myrthe Boonstra is sinds 2020 werkzaam als junior taxateur en makelaar en is bezig met haar opleiding tot makelaar en taxateur.

Daarnaast zijn we zeer content met de komst van een nieuwe jonge medewerker met ervaring in de agrarische sector die ons team verder komt versterken.

Samen met Harrie Wenneker als makelaar en Rentmeester, René Eijsink als vastgoedadviseur en Jan Tjeerdsma als makelaar en REV taxateur vormen we zo een compleet mogelijk team in de buitendienst. Ieder met zijn of haar kwaliteiten en specialismen. Een hecht team wat wordt ondersteund door onze ervaren binnendienstmedewerkers.

Graag staan we voor u klaar met al onze expertise op het gebied van vastgoed en de ontwikkelingen in de huidige markt met haar vele uitdagingen. Uiteraard zijn wij daarbij altijd onafhankelijk en staan we voor úw belangen.

Jan Tjeerdsma