0528 - 264007
info@schelhaas.com

Nog 740 woonboerderijtjes met meer dan 1.000 m² in Drenthe te koop.

In Drenthe staan momenteel nog ca. 740 vrijstaande woonboerderijen met meer dan 1.000 m² te koop. (NVM, VBO en LMV-aanbod).
Ruim 10 % daarvan vindt u bij ons op de site en daar zijn we aan de ene kant best wel een beetje trots op, maar ze moeten nog wel weg.

Dat dit ook bij onze collega’s maar moeizaam gaat blijkt wel uit het feit dat er in het eerste kwartaal van 2015 nog maar 43 zijn verkocht. Gelukkig zitten we daarbij wel weer ”meer dan ruim” boven de 10 %.

Het is hierbij echter zeker nog niet zo dat de prijzen al weer stijgen, maar voor een goed en vlot verkoopresultaat is het vooral van belang te starten met een realistische vraagprijs. Hoe hoger de vraagprijs ten opzichte van de getaxeerde waarde, hoe langer het duurt voordat de woning ook daadwerkelijk is verkocht.

Op de open huizendag van 28 maart jl. bleek wel dat er weer wat meer reuring is van koperskant . Dat is ook wel te begrijpen, de rente is nog nooit zo laag geweest en er is bij ons dus volop keuze en aanbod in alle prijscategorieën van
€ 125.000,- tot € 1.250.000,- en dat in een aantrekkelijke “kopersmarkt” met hier en daar een echte “koperskans”.

Dus wees niet bang en kom eens langs bij ons uitgebreide aanbod in fraaie woonlocaties met uitzicht op bos, hei of wei, grote kans dat u die vindt via onze Schelhaas Makelaardij.