0528 - 264007
info@schelhaas.com

Nieuw directielid

Afgelopen jaar is Paul van ’t Veer toegetreden als directielid van Schelhaas Makelaardij BV, waarin hij nu samen met Jan Tjeerdsma de directie vormt.
Hij zal zich hieronder nog even in het kort voorstellen:

Ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf en mijn ‘carrière’ begonnen als Bedrijfsverzorger. Middels avondstudies en diverse opleidingen de theoretische kant van de vastgoedsector goed leren kennen om vervolgens bij LTO Vastgoed te starten en het geleerde in de praktijk uit te voeren. Via enkele andere werkgevers heb ik veel van de sector kunnen zien en zeer veel ervaring opgedaan in het makelaars- en taxateurs vak.

Mijn passie begon steeds meer bij het taxeren van agrarische bedrijven en complexe objecten te liggen en daar ben ik mij dan ook in gaan verdiepen en specialiseren. Als gecertificeerd taxateur Agrarisch & Landelijk alsmede Wonen en lid van de NVM ben ik een gespecialiseerd taxatie-kantoor opgestart; Kwant Vastgoed. Inmiddels hebben Schelhaas Makelaardij en Kwant Vastgoed de handen ineen geslagen om de groeiende vraag naar specialistische kennis te kunnen blijven waarborgen in combinatie met een perfecte uitwisseling en volledige onafhankelijkheid.

Het is een voorrecht om deel te mogen zijn van het professionele en gezellige team van Schelhaas om gezamenlijk de liefde voor het vak uit te kunnen oefenen. Ik sta dan ook graag voor u klaar om mijn expertise en passie met u te delen.