0528 - 264007
info@schelhaas.com

Kerstgroet

Inmiddels zitten we alweer aan het einde van dit jaar, op de drempel van 2022. Wederom een bewogen jaar waarin COVID de gehele wereld nog steeds in haar greep heeft. Het oude jaar eindigt wat dat betreft in mineur en de start van 2022 zal zijn met de beperkingen die op dit moment gelden.

Voor mij staan de kerstdagen in het teken van geboorte, nieuw leven, saamhorigheid en samenzijn. Ondanks alle beperkingen welke wij afgelopen jaar voor onze kiezen hebben gekregen, laten wij telkens zien hoe innovatief en vooral hoe sterk wij met z’n allen zijn. Juist daarom wil ik de kerstgroet graag met een positieve blik vervolgen.

Wat mij als eerste te binnen schiet is de massale hulp van de boeren tijdens de ramp in Limburg. Zonder gevraagd te worden, zonder rekening te houden met de negativiteit die op de sector geplakt wordt, springen de ondernemers in de bres. Wat een saamhorigheid, wat een noaberschap. Diezelfde saamhorigheid hebben wij afgelopen week mogen ervaren tijdens de lichtroute langs en zelfs over het erf van diverse ondernemers in de agrarische sector. Gezien de gigantische optocht aan auto’s, een ontzettend succes.
Dit laat telkens weer zien dat wij als sector meetellen, wij wel degelijk ergens voor staan, waarbij de kracht van iedereen altijd weer op een goede manier naar boven komt. Klein of groot. Groeiambitie of krimp. Herontwikkeling of –bestemming. Voor iedereen ziet de toekomst er weer anders uit. Een toekomst die zich niet laat regisseren, maar wel een toekomst waar wij –in welke transitie dan ook- licht in zullen zien.

Niet alleen de agrarische sector is ontzettend in beweging, ook voor het Landelijk Wonen zien wij verandering en ontwikkeling. Er is veel meer behoefte aan een leefomgeving dan aan een huis om in te wonen. Deze leefomgeving geeft vaak de mogelijkheid tot makkelijker werken vanuit huis, meer ontspanning in de directe omgeving en vooral rust en geborgenheid. Schelhaas Makelaardij helpt u bij de aan- of verkoop van deze leefomgeving, waarbij wij het heel belangrijk vinden om ook hier -samen met u- niet de snelweg te kiezen maar het juiste pad te bewandelen.

Binnen Schelhaas hebben wij een team die er altijd voor elkaar staat, in voor- en tegenspoed. Deze kracht van iedere individu maakt ons als team juist zo sterk. Het geeft ons de mogelijkheid om iedere dag voor u klaar staan. Wij zijn er voor u, met u en zullen altijd opereren vanuit uw perspectief.

Ik kan de afsluitende woorden niet beter samenvatten dan Toon Hermans:
Je hebt iemand nodig
stil en oprecht
die als het erop aankomt
voor je bidt of voor je vecht

Pas als je iemand hebt
die met je lacht en met je grient,
dan pas kan je zeggen:
ik heb een vriend

Het gehele team van Schelhaas wenst u fijne, geborgen feestdagen.