0528 - 264007
info@schelhaas.com

Even voorstellen

Ik ben Paul van ’t Veer, samenwonend in Elp en vader van twee dochters. Opgegroeid op een melkveebedrijf en mijn ‘carrière’ begonnen als Bedrijfsverzorger.
Middels avondstudies en diverse opleidingen de theoretische kant van de vastgoedsector goed leren kennen om vervolgens bij LTO Vastgoed te starten en het geleerde in de praktijk uit te voeren. Via enkele andere werkgevers heb ik veel van de sector kunnen zien en zeer veel ervaring opgedaan in het makelaars- en taxateursvak. Mijn passie begon steeds meer bij het taxeren van agrarische bedrijven en complexe objecten te liggen en daar ben ik mij dan ook in gaan verdiepen en specialiseren.

Als gecertificeerd taxateur Agrarisch & Landelijk alsmede Wonen en lid van de NVM ben ik een gespecialiseerd taxatie-kantoor opgestart; Kwant Vastgoed.
Inmiddels hebben Schelhaas Makelaardij en Kwant Vastgoed de handen ineen geslagen om de groeiende vraag naar specialistische kennis te kunnen blijven waarborgen in combinatie met een perfecte uitwisseling en volledige onafhankelijkheid.

Het is een voorrecht om deel te mogen zijn van het professionele en gezellige team van Schelhaas en heb dan ook heel veel zin om mijn steentje bij te dragen!