0528 - 264007
info@schelhaas.com

Harrie Wenneker

Rentmeester / Makelaar-taxateur

Ik ben Harrie Wenneker, ing. Sinds oktober 2005 ben ik in dienst bij Schelhaas Makelaardij als Rentmeester/Makelaar. Als achtergrond heb ik de Middelbare Land en Tuinbouwschool, de Hogere Agrarische School, de Basiscursus Sociaal Economische Voorlichting (Stoas), Grondverwerving en Schadeloosstelling (PBNA), onteigenings en NVR Rentmeesters opleiding, WOZ-taxatie (PBNA) en Grondbeleid (PBNA Landbouw).

Ik ben aangesloten/geregistreerd bij Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), afdeling Agrarisch en Landelijk Vastgoed en tevens lid van de vakgroep onteigening, Stichting VastgoedCert bij de kamer Landelijk Vastgoed.

Ik heb binnen mijn loopbaan als Sociaal Economisch Voorlichter bij een standsorganisatie gewerkt. Als Bedrijfskundig adviseur agrarisch bij de Gibo groep en als Rentmeester bij LTO Vastgoed en Houdringe Rentmeesters.

Ik ben in mijn vrije tijd een “Hobby-boer”. Ik heb paarden en Nederlandse landgeiten (zeldzaam huisdierras) en een Ford super Dexta trekker. Daarnaast loop ik nog minimaal 1 keer in de week hard.

Werken bij Schelhaas is het hebben van veel contacten met boeren met een dynamisch en actief kantoor waarbij je veel vrijheid hebt om dingen op te pakken.

Ik heb een goed gevoel als klanten je na een transactie nog bedanken met een persoonlijke kaart of attentie om aan te geven dat het goed gegaan is, terwijl je zelf het gevoel had dat transacties buiten je schuld om veel te lang geduurd hebben en dat dit veel spanning bij de klant kan of heeft opgeleverd. Dit geldt met name voor transacties waarbij de overheid betrokken is.