0528 - 264007
info@schelhaas.com

Roparun Jan Tjeerdsma Go For It!!

Zo aan het einde van het jaar kijken we terug naar het afgelopen jaar en vooruit naar het komende jaar. Zakelijk hebben we een goed jaar gehad en we kijken daar zeer tevreden en dankbaar op terug.

Voor Jan Tjeerdsma een reden om zich het komende jaar sportief in te zetten voor mensen die minder geluk hebben en te maken hebben gekregen met een ernstige ziekte in hun leven.

Via zijn hobby “hardlopen” is hij in contact gekomen met het Roparun team 273 G en M uit Nieuwlande. Samen lopen zij in het pinksterweekend (mei) 2018 een sponsor estafette run. Afwisselend in 2 teams van 4 personen 3 dagen achter elkaar lopen van Hamburg naar Rotterdam (± 560 km.) met als doel geld in te zamelen voor palliatieve zorg.

Het is een groot evenement waar veel teams aan deelnemen, door een sportieve prestatie neer te zetten en geld in te zamelen voor het goede doel.

Als u het leuk vindt om Jan Tjeerdsma voor dit goede doel te ondersteunen kunt u uw bijdrage doneren op de website (www.roparun.nl van Roparun onder team 273).

BEDANKT VOOR UW STEUN!