0528 - 264007
info@schelhaas.com

Reminder: energielabel 2021

De woningmarkt is op dit moment oververhit. Vraagprijzen zijn op dit moment niet persé een start om naar beneden te onderhandelen, want door de krapte in het aanbod wordt er steeds meer en meer een vraagprijs geboden of zelfs daarboven. Waar dit eerst een gewoontegoed werd in de grote steden zie je dat het zich langzamerhand verspreidt tot dieper in de regio. Mooi voor u als verkoper, maar een verkoper wordt vaak ook een koper. Betaalt u dan niet teveel? Hoe gaat de verkoop van uw eigen huis zo vloeiend mogelijk over in de koop van uw volgende droomhuis?

De vraag naar woningen is op dit moment groter dan het aanbod. Vanaf het moment dat een makelaar een woning op funda aanmeld, staat de telefoonlijn veelal roodgloeiend. Er worden vervolgens meerdere bezichtigingen gepland en bij grote belangstelling mogen de gegadigden meteen hun eindvoorstel neerleggen. De verkoper maakt een keuze door de hoogte van de biedingen in combinatie met de gestelde voorwaarden in overweging te nemen. En zo is de woning vlot verkocht met één gelukkige koper en meerdere teleurgestelde bieders.

Goed nieuws voor de verkoper zou je zeggen. De woning is immers goed en vlot verkocht en het budget voor de nieuwe woning is duidelijk. Maar nu wordt de verkoper ineens koper en dus wordt de kans dat jij één van die teleurgestelde bieders wordt ook groter. Als makelaars horen wij steeds vaker dat er wel gezocht wordt naar een nieuwe woning, maar dat de eigen woning vooral nog niet te koop moet komen. “We proberen eerst wel een huis te kopen voordat we ons eigen huis te koop zetten’’. Een steeds meer verstandigere keuze.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten op deze wensen introduceren wij een nieuwe dienst:

“Schelhaas Verkoopklaar”

Dit is een full service dienstverlening met als doel de klant bij zowel de aankoop als verkoop geheel te ontzorgen. Wij presenteren niet voor niets uw betrokken makelaar te zijn.

Wij komen bij u langs en nemen uw eigen woning uitgebreid op. U krijgt van ons een vraagprijsadvies en we nemen de verkoop, zoals u die wenst, helemaal door. Op hetzelfde moment stellen we vast waar uw droomhuis aan voldoet, om vervolgens een zoekopdracht voor u in te stellen. Daarna begint het voorwerk voor zowel aankoop als verkoop. Een professionele fotograaf komt langs voor de foto’s en een inmeter voorziet ons van keurige plattegronden. Wij maken een mooie verkooptekst en zo staat alles klaar om de woning met slechts één druk op de knop morgen op funda te kunnen hebben.

Als makelaarskantoor krijgen wij als eerste het nieuwe aanbod gepresenteerd. Vaak een dag eerder dan dat de woning op funda staat. Daar zit ook meteen onze toegevoegde waarde. Met een ingestelde zoekopdracht bij ons kantoor ziet u die woningen namelijk ook een dag eerder. Bij interesse plannen wij een afspraak in en begeleiden u bij de gehele aankoop. Als aankoopmakelaar heb je vaak de gunfactor, omdat de verkopend makelaar ook weet, dat het bij u allemaal goed geregeld is met en door uw aankoopmakelaar. Tegelijkertijd weten wij als geen ander wat er in de markt omgaat. Wij bepalen de juiste onderhandeling-strategie en kopen de woning zorgeloos voor u aan.

Zoals gesteld, de volgende dag staat uw woning op funda en gaan we los met de verkoop. In deze verkoop wordt er aangestuurd op een overdracht omstreeks de gestelde overdracht van de koop zodat alles vloeiend in elkaar overloopt. Zo weten we zeker dat u niet op straat komt te staan en dat u van A tot Z goed bent bijgestaan op een heldere en betrokken wijze.

Dat noemen wij (ver)kopen zonder zorgen!