0528 - 264007
info@schelhaas.com

Schelhaas Makelaardij begeleidt terugkeer van melkveehouder naar Nederland

Het maken van de keuze om te emigreren is een diepgaand en complex traject, dat zorgvuldigheid en uitgebreide planning vereist. Het is niet iets wat haastig besloten kan worden. Voor een weloverwogen besluit is grondige voorbereiding en deskundige begeleiding essentieel. Het is cruciaal om goed ingelicht te zijn over de procedures en formaliteiten in zowel Nederland als het land waarnaar u overweegt te emigreren.

Bij Schelhaas zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van agrarische ondernemers bij hun emigratieplannen naar tal van bestemmingen, waaronder Canada, Denemarken, Zweden, de Verenigde Staten, Duitsland, Nieuw-Zeeland, en diverse landen in Oost-Europa. Onze expertise is gebouwd op jarenlange ervaring en een breed netwerk van betrouwbare contacten in de belangrijkste bestemmingslanden.

Onze begeleiding bij emigratie omvat een breed spectrum aan diensten, zoals:

  • Advisering en ondersteuning bij de besluitvorming
  • Het opstellen van begrotingen en financiële overzichten
  • Het verzorgen van de aanvraag van visa en vestigingsdocumenten
  • De verkoop van uw huidige agrarische onderneming en bijbehorende productierechten
  • Afwikkeling van zaken met de belastingdienst
  • Ondersteuning bij de vestiging in het nieuwe land

Door onze uitgebreide ervaring te combineren met een persoonlijke aanpak, streven wij ernaar om uw emigratie- of repatriëringsproces zo soepel en succesvol mogelijk te laten verlopen. Bij ons is uw agrarische emigratieproject in deskundige handen.

Voor ondernemers die na een periode van agrarisch ondernemerschap in het buitenland besluiten terug te keren naar Nederland, biedt Schelhaas eveneens volledige ondersteuning. Wij staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw terugkeer, van het begin tot het einde.

Na jaren van buitenlands ondernemerschap kijkt een jong Nederlands gezin en tevens melkveehouder in Denemarken uit naar een succesvolle terugkeer naar Nederland. Schelhaas Makelaardij staat hen bij in het volledige traject van A tot Z bij het vinden en aankopen van een passend melkveebedrijf in Noord-Nederland.

Schelhaas Makelaardij staat bekend om zijn uitgebreide dienstverlening in de agrarische sector en kennis op het gebied van emigratietrajecten. Dit is voor deze ondernemer een belangrijke keuze in het vinden van een betrokken emigratiebegeleider.

Er komt naast de dagelijkse bedrijfsvoering veel op een ondernemer af, als het gaat om verkoop en aankoop van melkveebedrijf. Zeker als dit plaatsvindt in twee verschillande landen. Juist dan is het van belang om lokaal een betrouwbare partner te hebben die dit proces goed kan begeleiden.

Inmiddels staat het melkveebedrijf van bovengenoemd gezin te koop bij een lokale makelaar.

Het gaat om een melkveebedrijf gelegen in Toru, ten zuiden van Norager, in de gemeente Vesthimmerland, in Noord-Jutland, met 125 ha en een vrijloopstal van 2008 voor 160 koeien, met voergang en 2 geleasde melkrobots. Een stal uit 2002 voor vaarzen met 100 ligplaatsen, gecombineerd met voerstal en machinehuis. Oudere stallen worden gebruikt voor kalveren en andere jonge dieren.

Klik hier om gelijk het melkveebedrijf te bekijken.

Voor de terugkeer naar Nederland zijn we voor dit gezin dan ook op zoek naar een melkveebedrijf in Noord- Nederland.

We zijn daarvoor specifiek op zoek naar een melkveebedrijf met NB-vergunning voor ongeveer 60 melkkoeien en bijbehorend jongvee.

Indien u een dergelijk bedrijf heeft aan te bieden, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Roy Kregel. Uiteraard zal dit alles vertrouwelijk worden behandeld.

Wilt u meer weten over emigreren? Of juist op zoek naar iemand die u kan adviseren en begeleiden bij verkoop, aankoop of een taxatie van agrarisch onroerend goed.

Neem dan contact op met één van onze agrarische makelaars, Zij kunnen u adviseren en begeleiden in het gehele traject, van A tot Z.