0528 - 264007
info@schelhaas.com

Schelhaas is deelnemer in de Fosfaatstroom

Samen met een vijftal gerenommeerde agrarische NVM makelaarskantoren in zuid, oost en west Nederland hebben wij onze krachten gebundeld en een samenwerking voor de bemiddeling van de toekomstige Fosfaatrechten in “De Fosfaatstroom”
Een vergelijkbare samenwerking zoals voorheen in de “De Melkstroom”.
Voor velen nog een bekend begrip.

Door deze samenwerking kunnen wij vanaf nu op landelijk niveau bemiddelen bij de aan- en verkoop van uw Fosfaatrechten en kunnen wij vraag en aanbod op een goede manier bij elkaar brengen. Door deze samenwerking kunnen wij efficiënt werken en willen wij een transparante markt bewerkstelligen met dag- en week noteringen van daadwerkelijk gerealiseerde transacties.

Het verkopen van uw fosfaatrechten is een zaak waar u waarschijnlijk slechts
eenmaal in uw leven over beslist. Vaak hangt de verkoop van de Fosfaatrechten ook samen met de beslissing om uw melkveebedrijf (deels) te beëindigen. Een zaak waarmee bovendien grote financiële belangen gemoeid zijn. Een weloverwogen beslissing waarbij alle aspecten vooraf goed met elkaar worden doorgesproken is dan ook zeer op z’n plaats. Schelhaas Makelaardij kan u hierbij, als makelaar van “De Fosfaatstroom”, adviseren en ondersteunen.

Meer informatie:
Voor nadere informatie over het verkopen van uw Fosfaatrechten, of een vrijblijvend
gesprek, kunt u contact opnemen met Schelhaas Makelaardij, tel. 0528-264007.
Wij komen graag bij u langs.

Zie ook www.fosfaatstroom.nl