0528 - 264007
info@schelhaas.com

Noorderweg 3 Tiendeveen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Namens onze opdrachtgevers bieden wij te koop aan.

Een uniek en op prachtige locatie gelegen biologisch tuinbouwbedrijf.
Deze locatie ademt harmonie tussen natuur en landbouw. Voor u als koper een uitgelezen mogelijkheid voor biologische en natuurinclusieve landbouw.
Huidige bedrijfsvoering, de teelt van biologische blauwe bessen op ca. 11 ha, is zo mogelijk in te passen in toekomstige bedrijfsvoering.
Het bedrijf Noorderbos is momenteel SKAL, EKO en Demeter gecertificeerd en geheel voorzien van druppelirrigatie en nachtvorstberegening.
Huidige eigenaren staan open voor geïnteresseerde partijen die de huidige bedrijfsvoering willen voortzetten of willen invullen met andere mogelijkheden
voor biologische en natuurinclusieve landbouw. De locatie ligt aan de Noorderweg 3 te Tiendeveen, totaal groot 14.02.20 ha.

Algemeen:
Het dorp Tiendeveen heeft een eigen openbare basisschool, multifunctioneel
centrum en enkele sportverenigingen. Daarnaast heeft het nabij gelegen Hoogeveen een groot aanbod stedelijke voorzieningen zoals gemeentehuis, ziekenhuis, theater, bus en treinstation, basisonderwijs, middelbaar onderwijs, sportverenigingen, ruim assortiment winkels, alle grote
supermarkten, bouwmarkten etc. Tevens is er een goede (vierbaans) wegverbinding in oostelijke richting naar Emmen, in noordelijke richting naar Assen en Groningen en in zuidelijke richting naar Zwolle.

Huidige bedrijfsvoering:
Noorderbos is een biologisch blauwe bessenbedrijf. Het bedrijf is in 2006 opgericht door huidige eigenaren. Naast de verse bessen die in juli en augustus geoogst worden, zijn er unieke
producten ontwikkeld die in biologische speciaalzaken door het hele land verkocht worden onder de merknaam PureBlu: sappen, siropen en diepvriesbessen.
De herkenbare herkomst uit Drenthe, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn belangrijke elementen in de afzetmarkt die de afgelopen jaren is opgebouwd. Zie ook www.noorderbos.nl.
Het bedrijf ligt goed ontsloten middels openbare toegangswegen. Alle grond ligt direct naast en achter de bedrijfsgebouwen. De grond is SKAL gecertificeerd. Voor het onderhoud van de natuurelementen wordt ANlB subsidie verstrekt.

Toekomstige bedrijfsvoering:
De locatie gelegen op 14 ha vruchtbare landbouwgrond is uitermate geschikt voor biologische en natuurinclusieve landbouw. Toekomstige eigenaren kunnen de bestaande locatie en bedrijfsvoering verder uitbouwen of naar eigen inzicht combineren met diverse biologische teelten en indien gewenst een geheel nieuwe invulling geven aan de huidige locatie. Hierbij kan o.a. gedacht worden aan biologische vollegrondsteelt, diverse fruitopstanden, openstelling voor publiek en/of afhaallocatie annex verkooplocatie voor biologische producten.

Voor een uitgebreide informatiebrochure verwijzen wij u naar onze website www.schelhaas.com.

Gelieve alleen te reageren als u specifiek op zoek bent naar een bedrijf voor biologische en natuurinclusieve land- en tuinbouw of als het om overname gaat van het bedrijf als biologisch bessenbedrijf.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:
Harrie Wenneker, 06-51337385
Roy Kregel, 0621560427

N.B. Deze gegevens worden u zonder enige verplichting onzerzijds verstrekt. Wij doen onze uiterste best een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving te geven van de werkelijkheid. Desondanks kunnen er afwijkingen optreden

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
Prijs op aanvraag
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Tuinbouwbedrijf
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
14 ha 2 a 20 ca

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Hoogeveen S 1165
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Omvang
Geheel perceel
Bekijk alle kenmerken

Als eerste het nieuwste aanbod?

Als eerste het nieuwste aanbod?