Wonen en werken in het buitengebied

René Eijsink

René EijsinkMijn naam is René Eijsink en ben adviseur agrarisch en landelijk vastgoed en geef adviezen bij de productierechten. Ik ben werkzaam bij Schelhaas Makelaardij sinds 1993. Mijn relevante diploma’s: S.V.M. diploma voor de makelaardij in onroerende goederen.

Ik ben geboren in Ambt Delden en ben daar opgegroeid op een gemengd bedrijf met melkkoeien en vleesvarkens. Na de agrarische school, kadercursussen, militaire dienst, P.T.T. Post en de verplaatsing van voormeld ouderlijk bedrijf van Twente naar Drenthe in het kader van de Ruilverkaveling Haaksbergen ben ik in augustus 1993 bij Schelhaas Makelaardij begonnen.

Naast het werk doe ik aan volleybal, trekkerslep Coevorden, recreatief rijden met oude bromfiets (Zündapp), oude auto en oude tractor (John Deere) en het “boeren­ en buitenleven beleven” in allerlei vormen. Ik ben in mensen geïnteresseerd in de breedste zin van het woord, de discretie die het vak meebrengt, de vrijheid van handelen, de collegialiteit en de korte lijnen binnen het kantoor spreken mij erg aan.

Een leuke zakelijke gebeurtenis was het realiseren van een kavelruil waarin uiteindelijk meerdere complete melkveebedrijven in de provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland van eigenaar wisselden.


r.eijsink@schelhaas.com
06-54353826

« terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com