Wonen en werken in het buitengebied

Jan Tjeerdsma

Jan TjeerdsmaIk ben Jan Tjeerdsma, Ing. Sinds 1989 ben ik werkzaam bij Schelhaas. Ik ben als werknemer begonnen en na 3 jaar als beëdigd makelaar taxateur toegetreden tot de maatschap met de heer Schelhaas. In 2001 heb ik het bedrijf overgenomen. In 2003 ben ik de samenwerking aangegaan met Jan Krol, mijn huidige compagnon in het bedrijf. Ik ben meer dan 23 jaar actief als makelaar taxateur in de agrarische makelaardij in heel noord Nederland.

Als achtergrond heb ik de Middelbare Agrarische School en de Hogere Landbouwschool gevolgd. Daarnaast heb ik de makelaardij cursus gevolgd en volg ik jaarlijks de aangeboden trainingen en opleidingen van de NVM.

Ik heb een gezin met 4 opgroeiende kinderen die inmiddels elk hun weg hebben gevonden. De laatste jaren ben ik graag aan het hardlopen. Het geeft mij ontspanning en voldoening.

Tevens ben ik lid van de NVM en bestuurslid van de landelijke vakgroep Agrarisch en Landelijk Vastgoed van de NVM. Ik ben daarbinnen onder andere betrokken bij de ontwikkelingen in de automatisering.

Voordat ik in de makelaardij ben begonnen heb ik een eigen bedrijf gehad in maatschap met mijn vader en een neef.

De agrarische makelaardij is voor mij het prachtigste beroep wat er is. De betrokkenheid bij ondernemers en hun gezinnen die vaak belangrijke en ingrijpende beslissingen moeten nemen. Als adviseur lever je hierin een belangrijke bijdrage.

In mijn herinnering staat een speciale transactie waarbij ik een belangrijke bijdrage heb geleverd bij het tot stand brengen van een bedrijfsverplaatsing waarbij 5 verkopende partijen waren betrokken en 1 kopende partij. De kopende partij heeft een prachtig nieuw bedrijf gesticht. Dit was een project die zonder mijn inzet en betrokkenheid niet tot stand was gekomen.

j.tjeerdsma@schelhaas.com
06-54353828

« terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com