Inge Woltinge-Westerhof

Inge Woltinge-Westerhof

Commercieel medewerkster


Ik ben Inge Woltinge-Westerhof. Sinds mei 2014 ben ik werkzaam bij Schelhaas Makelaardij.

Na mijn opleiding vee- en paardenhouderij aan het AOC in Zwolle ben ik enkele jaren werkzaam geweest in de paardenhouderij in combinatie met een baan als monsternemer bij de melkcontrole, om vervolgens de overstap te maken naar een baan in de makelaardij. Ongeveer 15 jaar geleden ben ik begonnen in de woningmakelaardij, waarna ik na 8 jaar een switch heb gemaakt naar de bedrijfshuisvesting.

Als allround medewerkster en kantoormanager van Schelhaas ben ik volledig in mijn element. Ik ben dagelijks op kantoor waardoor ik voor een ieder aanspreekbaar ben en probeer zo volledig mogelijk op de hoogte te zijn van alle lopende zaken. De afwisselende werkzaamheden, de leuke klantcontacten en het kantoor maken dat dit werk altijd plezierig is en je nooit met tegenzin naar je werk gaat.

Ik ben getrouwd met Henry en samen zijn wij de ouders van Fleur. In 2017 hebben wij een voormalig melkveebedrijf gekocht en deze omgebouwd naar een kalvermesterijbedrijf met ± 300 rosékalveren en hebben wij ons loon- en akkerbouwbedrijf nog wat extra vorm gegeven.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de ijsbaan of zomers op mijn wielrenfiets of op het voetbalveld met onze dochter Fleur. 

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com