Wonen en werken in het buitengebied

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg 2021De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Hardenberg vinden plaats op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 oktober 2021.

Met ruim 400 exposanten is RMV Hardenberg de beurs waar je in korte tijd, gemakkelijk en dichtbij, iedereen uit de branche ontmoet. Wij zijn blij dat wij je weer op een beurs mogen ontmoeten en nodigen je hierbij uit voor een bezoek aan onze stand, nummer 218. Laat je bij ons bijpraten over bijvoorbeeld de laatste ontwikkelingen binnen de sector, het huidige aanbod, aan- en verkoopmogelijkheden, taxaties of de begeleiding bij emigratie. Uiteraard kan je ook gewoon even langskomen voor een gezellig praatje met één van onze makelaars of taxateurs.

Download hier uw gratis tickets: https://registration.gesevent.com/survey/26g1plp7qsk9f?actioncode=NTWO000208EEM&partner-contact=2c18hxvknvrc1

Let op: Bij binnenkomst wordt er een corona-controle uitgevoerd. Om toegang te krijgen tot de beurs, vragen we u om het volgende mee te nemen: Vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs.


« terug naar alle berichten

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com