Wonen en werken in het buitengebied

Kerstgroet 2019

Kerstgroet 2019Als team van Schelhaas makelaardij willen wij al onze relaties en opdrachtgevers gezegende kersdagen toewensen, een goede jaarwisseling en een voorspoedig 2020.

Het afgelopen jaar is er weer veel gebeurd en is er weer veel veranderd in de agrarische sector. Het lijkt wel of deze veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen en dat de complexiteit van wet- en regelgeving steeds groter wordt. We worden in de landbouw als het ware gevangen gehouden door al deze regels en wetten.

Daarnaast is ook de agrarische markt volop in beweging, zowel op het gebied van de melkveehouderij als op de losse grond markt. Ook in de andere sectoren zoals de akkerbouw, de pluimveehouderij en varkenshouderij is volop dynamiek en ontwikkeling.

Ondanks alle zorgen van de laatste tijd willen wij aan het einde van het jaar toch met een positieve blik naar de toekomst blijven kijken. De wereld bevolking neemt toe en deze zal gevoed moeten blijven worden. Daarnaast heerst er in een groot deel van de wereld een goed economisch klimaat waar veel consumenten waarde hechten aan kwalitatief goed en betrouwbaar voedsel. Wie kan hier beter in voorzien dan de Nederlandse boer?
Er liggen wat dat betreft volop kansen voor de Nederlandse landbouw met zijn goede infra structuur en wereldwijde bekendheid. Uiteraard zal dit in goede productprijzen tot uitdrukking moeten komen. Dit is een grote uitdaging voor de landbouw in het komende jaar.

Wij zijn trots op onze boeren en willen jullie ook het komende jaar graag weer ondersteunen met de expertise op ons vakgebied als agrarisch makelaar en taxateur.

Iedereen die wij dit jaar van dienst mochten zijn, willen wij hierbij graag bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Samen wensen wij u dan ook allen een goed, gezond, gelukkig en succesvol 2020 toe:

Agrarisch:
Jan Tjeerdsma
Jan Krol
René Eijsink
Harrie Wenneker
Erik Brink
Ellen Meijerink
Christine Krale
Myrthe Bouwmeester
Corry Tjeerdsma

Landelijk wonen: 
Mark-Jan Wijnstra,
Ina Zwiggelaar-Pater


« terug naar alle berichten

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com