Wonen en werken in het buitengebied

Hou jij van het makelaarsvak, van bijzondere objecten en van complexe vraagstukken? Heb je zin om de verantwoordelijkheid te krijgen voor een afdeling? Wij zijn op zoek naar iemand die hier blij van wordt en onze afdeling Landelijk Wonen onder zijn of haar hoede neemt als makelaar / vastgoeddeskundige.

Op korte termijn zoeken wij een:

MAKELAAR / VASTGOEDDESKUNDIGE WONEN


Schelhaas Makelaardij is een makelaardij met bijna 50 jaar ervaring in het buitengebied. Betrokkenheid en deskundigheid in het aan- en verkoopproces zijn onze kernwaarden. Hierbij staat het belang van de opdrachtgever altijd voorop. Het fundament van Schelhaas Makelaardij bestaat uit de afdelingen ‘Agrarisch onroerend goed’ en ‘Landelijk wonen’. Wij werken vanuit Hoogeveen met een deskundig en enthousiast team van 10 medewerkers waarvan 6 makelaars.

De functie:
Voor de afdeling Landelijk wonen zijn wij op zoek naar een makelaar / vastgoeddeskundige die eveneens deze afdeling onder zijn of haar hoede wil nemen. Als Landelijk Wonen makelaar ben je binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de acquisitie, taxaties, procesbegeleiding en bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied. Je behartigt de belangen van onze opdrachtgevers gedurende het gehele aan- en verkoopproces. Je onderhoudt contacten met bestaande relaties en legt nieuwe contacten ter ontwikkeling van de bemiddelings- en adviesportefeuille van ons kantoor.

De Landelijk wonen objecten zijn bijzondere objecten die vragen om specifieke kennis en vaardigheden. Wij investeren daarom graag in gemotiveerde vakmensen om onze opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen. Samen met de binnendienst sta je als team klaar voor de opdrachtgevers die hierin centraal staan.

Functie-voorwaarden
Wij zoeken een kandidaat die aan de volgende functie-voorwaarden voldoet:
  • HBO werk- en denkniveau
  • Gecertificeerd makelaar / taxateur afdeling wonen.
  • Minimaal vijf jaar werkervaring in een (vergelijkbare) makelaarsfunctie
  • Communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling
  • Commercieel sterk
  • Grote mate van zelfstandigheid
  • Klantgericht
  • Teamspeler
  • Bij voorkeur ervaring met het CRM-systeem ‘Realworks’.

Wat wij jou kunnen bieden
Onze organisatie kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij haar klanten. Je werkt daarom samen met collega’s die zeer deskundig en bedreven zijn in hun vak en dat ook van jou verwachten. We nemen regelmatig deel aan cursussen van de NVM om onze kennis actueel en op peil te houden. Afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt bestaat er de mogelijkheid deze verder te ontwikkelen, te verdiepen en/of verbreden. We bieden een marktconform salaris en stellen samen de secundaire arbeidsvoorwaarden vast die bij jou en jouw thuissituatie passen.

Interesse?
Al overtuigd dat dit bij jou past? Stuur dan je sollicitatie (motivatiebrief met CV) voor 1 maart 2019 naar Jan Tjeerdsma (j.tjeerdsma@schelhaas.com) of naar:

Schelhaas Makelaardij B.V.
t.a.v.: Jan Tjeerdsma
Postbus 2178
7900 BD Hoogeveen

Wilt u eerst graag nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Jan Tjeerdsma via 06-54353828.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com