Wonen en werken in het buitengebied

Landelijk wonen

Specialisme Schelhaas Makelaardij
Het kopen of verkopen van een woonboerderij of landelijk gelegen woning is een belangrijke beslissing die om extra aandacht vraagt. De bijzonderheid van woningen in het buitengebied maakt het aan- en verkopen ervan tot een specialisme. Een specialisme dat wij door onze agrarische achtergrond in huis hebben.

Verkoop woonboerderij of landelijk gelegen woning
Bij de verkoop van uw woning komt er veel op u af. Door onze jarenlange ervaring in het buitengebied loodsen wij u eenvoudig door het woud van gemeentelijke en provinciale regelgeving. Mede door ons uitgebreide bestand met geïnteresseerden in een landelijke woning bent u verzekerd van een snelle verkoop.

Woning kopen in het buitengebied
Ook voor het kopen van een landelijke woning bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide netwerk weten we als geen ander de mooiste plekjes in het buitengebied voor u te vinden. Wij zijn vaak als één van de eersten op de hoogte van objecten die te koop worden aangeboden.

Kwalitatieve dienstverlening als basis
Wij hebben een belangrijke naam achter ons staan: de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen. De NVM is de brancheorganisatie binnen de makelaardij, die met continue kwaliteitscontrole en scholing de kwaliteit van haar leden waarborgt en u bescherming biedt bij eventuele geschillen.
Ons lidmaatschap van de NVM betekent ook dat uw woning op Funda wordt geplaatst, als u deze via ons verkoopt. Funda is de grootste huizensite van Nederland, waarop alleen objecten van NVM-makelaars staan vermeld.


Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com