Veldweg 4, Holsloot

Veldweg 4 Holsloot

Vraagprijs: € 469.000,- k.k.
Bekijk 44 foto's
Bekijk 44 foto's
Veldweg 4
Holsloot
Vraagprijs: € 469.000,- k.k.

Type object: eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar: 1951
Perceeloppervlakte: 12140m2
Woonoppervlakte: 150m2
Inhoud: 580m3
Aantal kamers: 5, waarvan 3 slaapkamers

Een prachtig door houtwallen omsloten rietgedekt woonhuis met paardenstallen en twee rijbakken. Ruime tuin op het zuid-westen inclusief boomgaard met oude appel- peren- en pruimenbomen. Totaal staand op 1.21.40 ha. grond.

Het object is gelegen in het landelijk gebied van de gemeente Coevorden, nabij uitvalswegen zoals de autoweg N-34 en autosnelweg A-37. Verder ligt de woning aan de Hoogeveense Vaart, dus vis- en vaarwater vindt u direct voor de deur! Ook de Landelijke Fietsroute en het Pieterpad gaan vlak voor de deur langs. Verder ligt de woning aan de rustige kant van de Hoogeveense vaart. De dorpen Dalen, Sleen en Nieuw-Amsterdam met alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, huisartsen, tandartsen, scholen etcetera bevinden zich op ca. 4 km. afstand. Emmen ligt op ca. 13 km. afstand waar ook alle verdere voorzieningen voldoende aanwezig zijn. Op slechts ca. 1,5 km. fietsafstand ligt het dorp Erm (met basisschool). De recreatieplas Ermerzand en een nabijgelegen bosgebied met daarin ruiterpaden liggen op ca. 1 km. afstand.

Het woonhuis is oorspronkelijk gebouwd in ca 1951. Vervolgens vanaf 2006 vrijwel geheel ver/herbouwd. De perceelsgrootte is 1.21.40 ha.

De woning is voorzien van centrale verwarming (HR combiketel uit december 2018), volledig voorzien van dubbelglas (grotendeels 2008 HR++), hardhouten windveren, boeidelen en kozijnen. In 2005 is het rieten dak volledig vervangen (isolatie schroefdak).

Het betreft hier een woning met de uitstraling van een boerderijtje met daarnaast een recentelijk verbouwde schuur (ca. 9x12 meter) met een drietal paardenstallen (eventueel een vierde), stro- en hooiopslag en een werkplaats. Deze paardenstalling is voorzien van een wasplaats met warm en koud water, een goede lichtvoorziening en een keukenblok, welke als werkbank gebruikt zou kunnen worden

De woning is aangesloten op de riolering, en beschikt over een schotelantenne. Tevens ADSL aanwezig.

Vanuit de in 2006 aangebouwde woonkeuken heeft men een prachtig uitzicht op de zeer ruime tuin (ca. 2000 m2) op het zuidwesten met boomgaard met oude Hollandse fruitrassen (appels, peren en pruimen) en de paardenstallen. De tuin en woning zijn aan de west-, zuid- en oostkant omgeven door houtwallen. Hieromheen ligt het weiland en de 2 rijbakken. Het terras en de oprit zijn in 2006 opnieuw bestraat. In 2017 is de woning buitenom geschilderd.

Kortom: een zeer aantrekkelijk geheel voor de paardenliefhebber.

Indeling:
De woning heeft een inhoud van ca. 580 m³, is deels opgetrokken in spouwmuren, beschoten kap, gedekt met riet (schroefdak)
De woning bevat o.a. een entree met meterkast, een ruime woonkamer van ca 35 m² voorzien van een fraai diagonaal gelegde tegelvloer, welke uiteraard voorzien is van vloerverwarming. Vanuit de woonkamer heeft u ruim uitzicht rondom over de weilanden en de Hoogeveensche Vaart. Een plezierige ruimte om te verblijven is de ruime woonkeuken gebouwd in 2006 (ca. 32 m2) met inbouwkeuken voorzien van koelkast, vaatwasser, 5 pits gaskookplaat met glasplaat en afzuigkap en een combinatiemagnetron. Ook de keuken is voorzien van vloerverwarming.

Verder is er een ruime (ouder)slaapkamer op de begane grond met ruime inloopkast. De badkamer is compleet vernieuwd en is compleet te noemen met een ruime douchehoek (met rain-shower), fraai wastafelameublement en een toilet.
Bij de voordeur en via de woonkamer bereikbaar bevindt zich een kleine droge kelder.

Op de bovenverdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, waarvan een op dit moment in gebruik als werkkamer en een toilet op de overloop.

Op het perceel aanwezig:
• Een carport.
• Een bergschuurtje dat gedeeltelijk dienst doet als kippenhok en stalling voor de zitmaaier.
• Paardenstal/schuur, de laatste jaren verbouwd, met 3 cortonboxen (evt. wasplaats als vierde) paardenstallen, stro- en
hooiopslag en werkplaats.
• Twee buitenbakken, groot ca. 25x45 meter en ca 20x40 meter
• Weiland in 2006 afgerasterd met 3 keer 40 mm lintafrastering tot ca. 1,50 m boven maaiveld.
• Een garage geschakeld met het huis.

Naam bestemmingsplan : bestemmingsplan buitengebied gemeente Coevorden
Bestemming : woondoeleinden

Milieuvergunning : n.v.t.

Ruilverkavelinglasten : n.v.t.

Oplevering : in overleg

Omschrijving

Een prachtig door houtwallen omsloten rietgedekt woonhuis met paardenstallen en twee rijbakken. Ruime tuin op het zuid-westen inclusief boomgaard met oude appel- peren- en pruimenbomen. Totaal staand op 1.21.40 ha. grond. Het object is gelegen in... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar: 1951
Perceeloppervlakte: 12140m2
Woonoppervlakte: 150m2
Inhoud: 580m3
Aantal kamers: 5, waarvan 3 slaapkamers
Alle kenmerken »


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com