De Gloep 3, Elp

Bekijk 46 foto's
Bekijk 46 foto's
De Gloep 3
Elp
Verkocht

Type object: eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 1981
Perceeloppervlakte: 343m2
Woonoppervlakte: 110m2
Inhoud: 415m3
Aantal kamers: 5, waarvan 3 slaapkamers

Starters opgelet! Deze twee-onder-één-kap woning aan de rand van het knusse dorp Elp is de perfecte plek om op jezelf te gaan of samen te wonen waarbij de gezelligheid van het dorp en de rust in de bosrijke omgeving hand in hand gaan.

Bouwaard
De woning is traditioneel gebouwd met betonnen verdiepingsvloeren en geïsoleerde spouwmuren. De gehele woning is voorzien van dubbel glas en dakisolatie. Verwarming geschiedt middels centrale verwarming met een ketel uit 2012.

Situering
De ligging aan de rand van het prachtige Drentse zanddorp Elp biedt je de geborgenheid van een dorp en toch de ruimte van het buitengebied. Het dorp is uniek gelegen in een gebied met een uitgebreid netwerk van wandelroutes en ruiterpaden. Vanaf deze plek loop je zo de straat uit en de natuur in met een diversiteit aan bos en heide. Het gezellige en levendige dorp Westerbork met volop horeca en winkels ligt op slechts vijf autominuten afstand. Hier is ook het dichtstbijzijnde basisonderwijs en kinderopvang aanwezig.

Indeling
Entree/hal met meterkast, vaste trapopgang en een toilet met fontein. De woonkamer is voorzien van een laminaat vloer en heeft uitzicht op de voortuin en de straat. De dichte keuken is eenvoudig, maar netjes met losse apparatuur en de aangrenzende bijkeuken beschikt over witgoedaansluiting en de achterdeur. De woonkamer staat in verbinding met een slaapkamer op de begane grond met een deur naar het terras in de achtertuin. Deze kamer is nu in gebruik als studeerkamer waar heerlijk wordt thuisgewerkt. De keurige badkamer is eveneens beneden en beschikt over een inloopdouche, een wastafelmeubel en mechanische ventilatie.
Op de verdieping een overloop en een tweetal slaapkamers van beide circa 11,9 m². Tevens op de verdieping een washok met de cv-opstelling en de mechanische ventilatie unit.
De vrijstaande houten garageberging is voorzien van stroom. De tuin aan de achterzijde is op het oosten gericht.

Bestemming: Wonen
Aanvaarding: medio juli/augustus

Bij grote belangstelling zal deze woning worden verkocht middels 'verkoop bij inschrijving' waarbij wij de NVM-richtlijnen zullen volgen. De documentatie hierover ontvangt u tijdens uw bezichtiging van de makelaar.
Afspraken voor een bezichtiging worden, op volgorde van binnenkomst, gepland op donderdagmiddag 17 juni , vrijdagmorgen 18 juni en maandagmorgen 21 juni.

Omschrijving

Starters opgelet! Deze twee-onder-één-kap woning aan de rand van het knusse dorp Elp is de perfecte plek om op jezelf te gaan of samen te wonen waarbij de gezelligheid van het dorp en de rust... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 1981
Perceeloppervlakte: 343m2
Woonoppervlakte: 110m2
Inhoud: 415m3
Aantal kamers: 5, waarvan 3 slaapkamers
Alle kenmerken »


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com