H. Prinsenweg 17, Vlagtwedde

Bekijk 21 foto's
Bekijk 21 foto's
H. Prinsenweg 17
Vlagtwedde
Verkocht

Type object: eengezinswoning, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 5500m2
Woonoppervlakte: 270m2
Inhoud: 2000m3
Aantal kamers: 10, waarvan 6 slaapkamers

Een mooi landelijk gelegen te renoveren karakteristieke boerderij met rondom vrij uitzicht over weidse landerijen met vrijstaande landbouwschuur op een perceel van ca. 5.500 m². De boerderij ligt mooi op het zuiden gericht.

De boerderij ligt op ca. 6 km. afstand van Vlagtwedde en op 10 km. afstand van Bellingwolde in buurtschap "Het Hebrecht" in Zuidoost Groningen met op korte afstand het natuurgebied de Westerwoldse AA. Vlagtwedde is voorzien van een openbare- en een christelijke basisschool. Verder zijn er diverse sportverenigingen, een sporthal en een openluchtzwembad, alsmede een ruime middenstand en enige industrie. Winschoten is de eerste grotere plaats in de omgeving.

De boerderij is gebouwd in 1918 met gebinten, een sporenkap en gedekt met pannen. Het geheel is opgetrokken in steens muren. De boerderij bestaat uit een voormalig dubbel woongedeelte en een traditioneel bedrijfsgedeelte.

Indeling
Een eenvoudig woongedeelte welke voorheen werd gebruikt voor dubbele bewoning.
Het eerste woongedeelte is voorzien van een voorkamer met 2 kleine slaapkamers naast de kamer, een achterkamer met keuken, een bijkeuken, douche en toilet alsmede een doorgang naar de deelruimte en een trapopgang naar de verdieping met overloop en 3 slaapkamers zonder verdere voorzieningen en kastruimte.
Het tweede woongedeelte is wat kleiner en is voorzien van een kamer, slaapkamer, tussenhal met toilet, een portiek, hal met meterkast, oude keuken, een slaapkamer, bijkeuken en doorgang naar de koestal.

NB: alle kozijnen, boeidelen en deuren van de boerderij moeten worden vervangen.

Schuren:
Het bedrijfsgedeelte is ongeveer 250 m² groot en is voorzien van een betonnen vloer met baanderdeur in de achtergevel en een koestal met zolderingen.

Achter de boerderij staat een vrijstaande landbouwschuur, opgetrokken in steensmuren, gedekt met pannen en voorzien van een betonnen vloer, groot ± 18 x 30 m. (540 m²).

Bestemmingsplan: Buitengebied 2009
Bestemming: Agrarisch-1

Aanvaarding: In overleg

Omschrijving

Een mooi landelijk gelegen te renoveren karakteristieke boerderij met rondom vrij uitzicht over weidse landerijen met vrijstaande landbouwschuur op een perceel van ca. 5.500 m². De boerderij ligt mooi op het zuiden gericht. De boerderij ligt... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: eengezinswoning, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 5500m2
Woonoppervlakte: 270m2
Inhoud: 2000m3
Aantal kamers: 10, waarvan 6 slaapkamers
Alle kenmerken »

Video


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com