Waterbies 2, Schoonebeek

Waterbies 2 Schoonebeek

Vraagprijs: € 369.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud
Bekijk 46 foto's
Bekijk 46 foto's
Waterbies 2
Schoonebeek
Vraagprijs: € 369.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Type object: villa, vrijstaande woning
Bouwjaar: 2012
Perceeloppervlakte: 790m2
Woonoppervlakte: 208m2
Inhoud: 970m3
Aantal kamers: 5, waarvan 3 slaapkamers

Letterlijk aan de rand van Schoonebeek gelegen vrijstaande villa met aangebouwde garage en vrij uitzicht. Deze villa is casco gebouwd en landelijk gelegen tegen de grens met Duitsland en heeft alle voorzieningen die Schoonebeek te bieden heeft nabij. Deze woning is nog volledig door de koper naar eigen smaak zelf in te richten, terwijl een goede en degelijke basis al staat.

Deze luxe en onder architectuur gebouwde woning is reeds van alle gemakken voorzien. De woning is volledig geïsoleerd en is voorbereid voor meerdere badkamers en toiletten. Het beschikt over een tweetal slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Dat maakt deze woning ook ideaal geschikt voor levensloopbestendig wonen met luxe en ruimte voor kinderen en/of logees op de verdieping. Wonen en werken aan huis is eveneens mogelijk, omdat van één slaapkamer op de begane grond ook eenvoudig een kantoor is te maken.

Situering
De villa is gelegen in de keurige, ruim opgezette nieuwbouwwijk Stroomdal van Schoonebeek; een dorp in de gemeente Emmen, met volop voorzieningen en een divers verenigingsleven. De dorpskern is onlangs gemoderniseerd.

Indeling
Entree/hal met vaste trapopgang, meterkast en toilet met fontein. De zeer ruime woonkamer van circa 55 m² is een heerlijke en lichte woonkamer met een gezellige erker gericht op de tuin en het vrije uitzicht richting het zuiden. Middels openslaande deuren is tevens de achtertuin bereikbaar. De half open keuken brengt koken en wonen bij elkaar door de gecreëerde opening. Naar geheel eigen smaak is deze keuken nog samen te stellen, maar de huidige doorkijk en de ruime setting bieden vele mogelijkheden om een prachtige keuken te plaatsen. Vanuit de hal bereik je een slaapkamer/kantoor van circa 10 m² en de ouderslaapkamer van circa 20 m². Deze zeer ruime slaapkamer heeft een eigen kleedkamer en een badkamer met ruimte voor een douche, dubbele wastafel en een toilet. Door de schuine kap die de architect heeft getekend oogt de woonkamer en keuken nog ruimer dan het eigenlijk al is. Dit gevoel moet je in de beide ruimtes zelf ervaren.

Op de verdieping een overloop met een vaste trap naar de zolderverdieping en toegang tot een separaat toilet met fontein, een kleine berging met de cv-opstelling en een ruimere berging. Verder een slaapkamer, een extra berging met knieschot en de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer en een badkamer welke is voorbereid voor een ligbad, douchehoek en een dubbele wastafel. De zolderverdieping is voor een zolder erg licht en biedt diverse mogelijkheden.

Vanuit de woonkamer is tevens nog een ruime bijkeuken te bereiken met witgoedaansluiting en de inpandige garage met achterdeur naar de tuin op het zuiden. Door de gunstige situering van de woning op de kavel is het een heerlijke ruime tuin die nog geheel naar eigen smaak is in te richten.

Dit is een heerlijke lichte en ruime woning. Om die effecten te ervaren is een bezichtiging echt de moeite waard!!

Bestemmingsplan: Schoonebeek, Stroomdal
Bestemming: Enkelbestemming Wonen -2, Dubbelbestemming: Waarde - Archeologie 4

Aanvaarding: in overleg

Omschrijving

Letterlijk aan de rand van Schoonebeek gelegen vrijstaande villa met aangebouwde garage en vrij uitzicht. Deze villa is casco gebouwd en landelijk gelegen tegen de grens met Duitsland en heeft alle voorzieningen die Schoonebeek te... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: villa, vrijstaande woning
Bouwjaar: 2012
Perceeloppervlakte: 790m2
Woonoppervlakte: 208m2
Inhoud: 970m3
Aantal kamers: 5, waarvan 3 slaapkamers
Alle kenmerken »


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com