Wijsterseweg 17, Fluitenberg

Wijsterseweg 17 Fluitenberg

Vraagprijs: € 285.000,- k.k.
Bekijk 32 foto's
Bekijk 32 foto's
Wijsterseweg 17
Fluitenberg
Vraagprijs: € 285.000,- k.k.

Type object: eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar: 1968
Perceeloppervlakte: 500m2
Woonoppervlakte: 120m2
Inhoud: 360m3
Aantal kamers: 4, waarvan 3 slaapkamers

Een landelijk gelegen vrijstaande woning, staand op 500 m², in het buitengebied van Hoogeveen en Fluitenberg en toch op nog geen tien minuten van het centrum van Hoogeveen. Deze knusse en onderhoudsvriendelijke woning heeft het!

De woning, welke oorspronkelijk is gebouwd in 1968, is in 2011/2012 grotendeels gerenoveerd. De huidige eigenaar heeft het nadat hij het verkreeg in 2015 nog verder verbouwd tot een aangename en onderhoudsvriendelijke woning. De woning is voorzien van dak- en vloerisolatie en beschikt grotendeels over dubbel glas. De woning wordt verwarmd middels vloerverwarming en radiatoren. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond en één op de verdieping. Hier kan overigens nog een extra slaapkamer gerealiseerd worden. Verder beschikt het huis over een aangebouwde houten berging met een kleine overkapping.

Situering
Hoewel de Wijsterseweg officieel onder Fluitenberg valt, ligt de woning dichter bij Hoogeveen. Het is een vrije plek met uitzicht op de landerijen en het spoor. De voorzijde van de woning is gericht op het zuidoosten en doet daarom heerlijk zonnig aan. Dat geldt eveneens voor de tuin waar een klein terrasje is gerealiseerd in de punt aan de noordzijde van de tuin. Ondanks de beperkte ruimte rondom kan je hier altijd kiezen tussen zon of schaduw. Het centrum van Hoogeveen is op ongeveer tien minuten gelegen. Scholen en winkels liggen op vergelijkbare afstand. Zowel het station van Hoogeveen als de A28 zijn binnen vijf minuten bereikt.

Indeling
Entree via een overkapping van de aangebouwde berging, hal met vaste trapopgang, witgoedaansluitingen en diverse vaste kasten met daarin de meterkast en de cv-opstelling, toilet met fontein en de badkamer met vaste wastafel en douchehoek. De half open keuken met eetgedeelte is voorzien van vloerverwarming, een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, een vaatwasser en een koelkast. De gezellige woonkamer met eveneens vloerverwarming heeft openslaande deuren en is erg licht. Vanuit de keuken zijn een tweetal slaapkamers bereikbaar van respectievelijk circa 8 en 9 m². Op de verdieping en ruime overloop waar eventueel nog een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden en aan de voorzijde nog een slaapkamer van circa 12 m².

Buiten
Een aangebouwde houten berging van circa 13 m² met een overkapping.

Bestemmingsplan: Buitengebied Noord Hoogeveen
Bestemming: Wonen1 - Agrarisch-2 - hydrologisch aandachtsgebied
Aanvaarding: In overleg

Omschrijving

Een landelijk gelegen vrijstaande woning, staand op 500 m², in het buitengebied van Hoogeveen en Fluitenberg en toch op nog geen tien minuten van het centrum van Hoogeveen. Deze knusse en onderhoudsvriendelijke woning heeft... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar: 1968
Perceeloppervlakte: 500m2
Woonoppervlakte: 120m2
Inhoud: 360m3
Aantal kamers: 4, waarvan 3 slaapkamers
Alle kenmerken »


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com