Schuinedijk 0ong, Fluitenberg

Bekijk 10 foto's
Bekijk 10 foto's
Schuinedijk 0ong
Fluitenberg
Verkocht

Type object: ,
Op een mooie locatie aan de rand van het dorp gelegen bouwrijpe bouwkavel op circa 760 m² grond met vrij uitzicht aan de voorzijde.

De bouwkavel wordt na verkoop bouwrijp opgeleverd. De huidige bebouwing zal door verkoper worden gesaneerd evenals alle bomen en bosschages. Indien gewenst kunnen er ook enkele bomen blijven staan. Dit in overleg tussen koper en verkoper. Koper dient zelf de benodigde vergunningen etc. aan te vragen. De bestemmingsomschrijving is in de brochure verwerkt.

Situering
De bouwkavel ligt aan de rand van het dorp op korte afstand van het “nieuwe” natuurgebied de Oude Kene van Het Drentse Landschap. Door dit gebied meandert het Oude Diep. Hier maakt u kans om o.a. een Lepelaar en Kwaakblazen (een kikkersoort) tegen te komen of een paling te zien zwemmen.

Fluitenberg is een dorpje aan de rand van de gemeente Hoogeveen en heeft een eigen dorpshuis, een elektronicazaak en horecagelegenheid “De Schildhoeve”. Het gezellige dorp heeft een kleine 500 inwoners. Voor de primaire levensvoorzieningen is men aangewezen op Hoogeveen. Hier vind je onder andere een bruisend centrum voorzien van alle voorzieningen waarover een stad dient te beschikken. Zo is er een ruim assortiment aan winkels, een bioscoop en theater De Tamboer. Verder beschikt Hoogeveen over diverse (middelbare) scholen, een ziekenhuis en een treinstation. De op- en afrit aan de A28 en een bushalte naar het trein- en busstation zijn nabij.

Bijzonderheden
Er moet een dam met duiker in de bestaande sloot aangelegd worden. Dit is watervergunningsplichtig in het kader van de Waterwet en dient ter behandeling aangeboden te worden bij het Waterschap.
De kosten voor het aansluiten van de nutsvoorzieningen en de leges komen voor rekening en risico van de koper.
De kavel is ongeveer 760 m² groot. De exacte kadastrale grens dient nog te worden bepaald.

Bestemmingsplan: Fluitenberg, deelplan Schuinedijk ong. 2015
Bestemming: Wonen
Oplevering: In overleg

De KOOPSOM bedraagt € 175.000,- k.k.

Omschrijving

Op een mooie locatie aan de rand van het dorp gelegen bouwrijpe bouwkavel op circa 760 m² grond met vrij uitzicht aan de voorzijde. De bouwkavel wordt na verkoop bouwrijp opgeleverd. De huidige bebouwing zal door... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: ,
Alle kenmerken »


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com