Zandhuizerweg 59, Zandhuizen

Zandhuizerweg 59 Zandhuizen

Vraagprijs: € 350.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud
Bekijk 24 foto's
Bekijk 24 foto's
Zandhuizerweg 59
Zandhuizen
Vraagprijs: € 350.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 10000m2
Woonoppervlakte: 65m2
Inhoud: 1980m3
Aantal kamers: 3, waarvan 2 slaapkamers

Een mooi vrij gelegen eenvoudige karakteristieke boerderij met een vrijstaande ligboxenstal en machineberging, staand op ca. 1 ha. grond met een agrarische bestemming en een goede NB-wetvergunning.

De boerderij is gelegen in Zandhuizen, een mooie agrarische streek nabij Noordwolde. Noordwolde heeft voldoende voorzieningen en ligt op ca. 4 km. afstand. Grotere plaatsen zoals Wolvega en Oosterwolde liggen op ongeveer 15 km. afstand van de boerderij.

De boerderij:
De boerderij is gebouwd omstreeks 1929 en bestaat uit een woon- en een bedrijfsgedeelte, opgetrokken in steens muren met betimmering en een beschoten kap gedekt met pannen. Het bedrijfsgedeelte is traditioneel gebouwd met gebinten en een sporenkap. De woning is voorzien van grenen kozijnen, enkele beglazing, gaskachels en een elektrische huurboiler. De woning en ook de ligboxenstal is aangesloten op het gemeentelijk riool.

Indeling:
Entree met bijkeuken, een gang, woonkamer, slaapkamer, keuken, toilet met doucheruimte, trapopgang naar de verdieping met 2 slaapkamers.

Bedrijfsgedeelte:
Het bedrijfsgedeelte is voorzien van een werkplaats, een voormalige Hollandse stal en een Hollandse stal.

Ligboxenstal:
Achter de boerderij staat een grotendeels in 2015 nieuw gebouwde ligboxenstal. Deze stal is grotendeels gebouwd met gestorte betonnen mestkelders, gegalvaniseerde stalen spanten met ondersteuningspoten, houten gordingen en gedekt met sandwichpanelen voorzien van goede hemelwaterafvoeren.

Werktuigenberging:
Naast de boerderij staat een damwandschuur van ca. 25 x 16 m.
De schuur is gebouwd van stalen spanten, houten gordingen en gedekt met asbestvrije golfplaten. De wanden zijn deels open en deels voorzien van damwand profielplaten, de vloer is niet verhard.

Bestemmingsplan:
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ”Buitengebied 2014“ van de gemeente Weststellingwerf. De bestemming is “Agrarisch & Waarde-Archeologie”. Tevens wordt er een functieaanduiding aangeven van “Agrarisch-Beekdalen”.

Aanvaarding: in overleg.

Vraagprijs is exclusief de inrichtingen en installaties.

Omschrijving

Een mooi vrij gelegen eenvoudige karakteristieke boerderij met een vrijstaande ligboxenstal en machineberging, staand op ca. 1 ha. grond met een agrarische bestemming en een goede NB-wetvergunning. De boerderij is gelegen in Zandhuizen, een mooie agrarische... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 10000m2
Woonoppervlakte: 65m2
Inhoud: 1980m3
Aantal kamers: 3, waarvan 2 slaapkamers
Alle kenmerken »


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com