Beilerweg 2B, Hooghalen

Beilerweg 2B Hooghalen

Vraagprijs: € 445.000,- k.k.
Bekijk 42 foto's
Bekijk 42 foto's
Beilerweg 2B
Hooghalen
Vraagprijs: € 445.000,- k.k.

Type object: eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar: 2018
Perceeloppervlakte: 1800m2
Woonoppervlakte: 130m2
Inhoud: 1168m3
Aantal kamers: 6, waarvan 5 slaapkamers

Hierbij verstrekken wij u geheel vrijblijvend informatie over:
Een nieuwe, prachtige en duurzame schuurwoning aan de rand van Hooghalen. De woning is voorzien van een woon- en slaapgedeelte op de begane grond met veel lichtinval en uitzicht over de landerijen. Kenmerkend van de bouwwijze zijn de robuuste eiken gebinten die prachtig zichtbaar in de woning naar voren komen. De woning staat op 1.800 m² eigen grond en is plaatselijk bekend als Beilerweg 2b te Hooghalen.
De woning is bijna geheel afgebouwd, de laatste afwerkingen op met name de eerste verdieping moeten nog worden uitgevoerd.

De woning is gelegen in het buitengebied van het dorp Hooghalen. Hooghalen is een echt esdorp gelegen in de gemeente Midden-Drenthe. Hooghalen is een dorp met vele voorzieningen als kerken, supermarkt, basisschool, bakker en horecagelegenheden. Daarnaast heeft het dorp een actief verenigingsleven met onder andere sportvelden en sportclubs.

De woning is op loopafstand gelegen van het bos en de boswachterij Hooghalen, een ontginningsbos op oude heidegronden. De Beilerweg is een rustige weg die voornamelijk wordt gebruikt voor fietsers, landbouwverkeer en bestemmingsverkeer. Het wordt ook wel de secundaire weg genoemd van de doorgaande weg van Hooghalen naar Beilen.

De woning is gebouwd in 2017 en 2018 en meet ca. 10 x 20 meter. De woning is volledig geïsoleerd en geeft een ruim wooncomfort. De gevels zijn voorzien van een gemetselde borstwering en daarboven met hout afgetimmerd. Op het dak liggen mat-geglazuurde pannen waarop aan de zuidkant 12 zonnepanelen zijn gemonteerd met een capaciteit van ca. 250 wattpiek per paneel (teruglevering 2018: ruim 3.000 kWh).

De draagconstructie van de woning bestaat uit robuuste eiken gebinten die prachtig zichtbaar in de woning zijn verwerkt. De warmwatervoorziening en de verwarming geschiedt middels een biomassa ketel waardoor de woning extra energie zuinig is. De enige gasaansluiting in de woning is er voor het gasfornuis. In de keuken is er extra stroomvoorziening (krachtstroom) voor een elektrische kookplaat. Hiermee is de woning eenvoudig gasvrij te maken. De woning wordt verwarmd door hoofdzakelijk vloerverwarming en een houtkachel.

Indeling:
Entree via de hal met wc (met toilet, urinoir en fontein) en meterkast met aansluitend de bijkeuken. Vanuit de centrale hal kun je naar de ruime woonkeuken met aansluitend de eet- en zithoek die totaal ruim 65 m² groot is en gelegen aan de westkant van de woning. Leuk detail zijn de ouderwetse koestalraampjes in de muur tussen de hal en het woongedeelte. De eveneens robuuste keuken is naast het grote 6-pits gasfornuis voorzien van een oven, vaatwasser en koelkast. Vanuit de woonruimte kijk je via de vide direct naar de overloop op de eerste verdieping.

Aan de andere zijde van de centraal gelegen hal bevindt zicht een ruime badkamer met kastenwanden met aansluitend een slaapkamer. Daarnaast is er een ruime berging van ca. 38 m² met daarin onder andere de biomassa ketel.

Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop met vide, 2 (slaap)-kamers, een ruimte voor een extra badkamer en een zolderruimte.

De woning is ideaal geschikt voor de liefhebber die nieuw wil wonen en niet bang is de laatste afwerkingen zelf uit te (laten) voeren. Ook de tuin is naar eigen inzichten aan te leggen en in te richten. De oprit naar de woning is gezamenlijk met de eigenaar van de naastgelegen woning.

Overige zaken:
• Er is een glasvezelaansluiting in de woning
• Mogelijkheden om extra grond bij te kopen
• Mogelijkheden om een extra schuur bij te bouwen (ca. 50 m²)
• Energielabel A

Naam bestemmingsplan: Buitengebied Midden-Drenthe
Bestemming: Wonen met dubbelbestemming waarde-archeologie
Ruilverkavelingslasten: Niet van toepassing
Oplevering: In overleg

N.B. Deze gegevens worden u zonder enige verplichting onzerzijds verstrekt.

Omschrijving

Hierbij verstrekken wij u geheel vrijblijvend informatie over: Een nieuwe, prachtige en duurzame schuurwoning aan de rand van Hooghalen. De woning is voorzien van een woon- en slaapgedeelte op de begane grond met veel lichtinval en... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar: 2018
Perceeloppervlakte: 1800m2
Woonoppervlakte: 130m2
Inhoud: 1168m3
Aantal kamers: 6, waarvan 5 slaapkamers
Alle kenmerken »

Video


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com